„Juokas juokais, bet astrologija susidomėjau labiau dėl savęs. Man nuo pat paauglystės buvo įdomi ši sritis. Jau mokausi metai laiko ir kuo toliau, tuo labiau man tai patinka. Ruslan Valeiša rinko grupę ir ten patekau. Šiais metais baigėme sielos formulės kursus. Tai yra vienas iš astrologijos metodų, kurį Maskvoje propaguoja žymus Rusijos astrologas Aleksandras Astrogoras. Sielos formulės unikalumas tas, kad greitai ir efektyviai galima labai daug pasakyti apie žmogaus asmenybę. Žmogaus gimimo data suvedama į kompiuterinę programą ir ten galima pamatyti jo sielos formulę – dispozitorių grandinėlę“, – DELFI pasakojo Neringa.

Ji prisipažįsta, kad yra dabar tik pusiaukelėje į tikrąjį pažinimą, nes astrologija – plati kaip vandenynas sritis.

„Dėstyti ir konsultuoti žmonių dar tikrai negaliu, nes išklausiau tik 32 valandas kursų. Po to gausiu barti nuo dėstytojo (juokiasi). Žinoma, norėčiau nuvažiuoti į Maskvą, pas patį A. Astrogorą, bet jo mokinys Ruslanas čia perduoda visas žinias labai profesionaliai. Spalio mėnesį bus klasikinės astrologijos ir tolimesni Sielos formulės kursai, to labai laukiu. Labai norėčiau su tuo dirbti, nes tai tikrai mane domina“, – pasakoja ji.

Žinoma moteris sako, kad artimieji bei bičiuliai ją patraukia per dantį dėl tokio neįprasto naujo hobio, tačiau teigia nepykstanti.

„Mano stilistė juokiasi ir sako: – „susuksiu tau kuodą ir būsi Palmira“. Visi aplinkiniai traukia mane per dantį ir sako, kad būsiu dainuojanti astrologė. Bet toks mano hobis. Man tai vis dar yra pramoga, bet į tai žiūriu rimtai“, – sako ji.

„Esu pakankamai patenkinta savimi ir savo gyvenimu, bet per kursus norėjau pasitikrinti, ar teisingai suprantu save. Buvo ir netikėtų atradimų, pavyzdžiui, sužinojau, kad galėčiau būti gera lenktynininkė arba puiki mokytoja. Turiu greitą reakciją. Labai juokinga tai, nes atrodau sau pakankamai minkšta. Turiu duotybę ir astropsichologijai“, –atskleidžia sau netikėtus būdo bruožus dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)