Socialiniuose tinkluose A. Valentaitė pasidalino savo sesės Giedrės Valentaitės įrašu, kuriame – ypatingas sveikinimas gimimo dienos proga.

G. Valentaitė penktadienį instagrame su savo sekėjais pasidalijo akimirka, kurioje ji įamžinta kartu su A. Valentaite dar vaikystėje. Šalia gražios akimirkos ji paliko trumpą įrašą: „Su gimtadieniu, vyresnioji sese“.
Astos Valentaitės sesers įrašas socialiniuose tinkluose

Delfi primena, kad užsienyje gyvenantis modelis A. Valentaitė socialiniuose tinkluose sulaukia daugybės komplimentų pademonstruodama išskirtinį stilių. Kartu su vyru G. Manchesteriu žinoma moteris neseniai atostogavo prabangiame Prancūzijos kalnų kurorte stebino ne tik itin gražiais, filmų akimirkas primenančiais kadrais, bet ir savo drabužių pasirinkimu.

Žinomi žmonės neslepia, kad žiema – puikus metas pasidžiaugti įvairiomis pramogomis kalnų slidinėjimo kurortuose. Todėl vos pasibaigia didžiausios metų šventės, dalis jų susikrauna lagaminus ir kelia sparnus į užsienio šalis tam, kad galėtų pasimėgauti išskirtiniais kraštovaizdžiais bei slidinėjimo teikiamu malonumu.

Garsiame, pasaulinio lygio žvaigždžių pamėgtame Kuršavelio kurorte galima rasti itin platų brangių apgyvendinimo įstaigų, restoranų bei barų pasirinkimą. Apsistoti šiame slidinėjimo kurorte dviems žmonėms savaitei gali kainuoti nuo 2 tūkst. eurų, tiesa, įvairios platformos siūlo apgyvendinimą apartamentuose 5 naktims ir už 22 tūkst. eurų. Aman Le Melezin viešbutyje, kuriame buvo apsistojusi A. Valentaitė su vyru, kainos savaitei prasideda nuo 25 tūkst. eurų.

Kaip atrodo šis kurortas galima pamatyti ir A. Valentaitės nuotraukose. Savaitgalį moteris pasidalijo keliais kadrais, kuriose ji įamžinta leidžianti laiką kartu su vyru. Be to, daugybė jos gerbėjų atkreipė dėmesį ir į prabangius moters drabužius.

„Moncler“ galėtų ir susimokėti. Labai gražūs žmonės“, „Jūsų vyras galėjo būti Džeimsas Bondas, o jūs galėjote būti Bondo mergina“, „Graži oranžinė striukė, noriu!“, – komentavo po nuotraukomis A. Valentaitės sekėjai.

Jų žvilgsniai į stilingą modelio aprangą krypo ir nuotraukoje, kurioje A. Valentaitė buvo įamžinta slidinėjanti su ruda striuke, jos gobtuvą puošia kailis.

„Labai gražus kostiumas ir, aišku, jūs pati“, – rašė komentatoriai.

Daug komplimentų sulaukė ir dar vienas moters įvaizdis.

„Mano ledinis, sidabrinis stilius, sukurtas Ralph Lauren, žiemiškoje Kuršavelio aplinkoje. Aman Le Melezin jautiesi kaip namuose“, – po šia nuotrauka rašė A. Valentaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)