Įprastai savo asmeninį gyvenimą aktorė nuo pašalinių akių slepia, tačiau šįkart džiugia šeimos pagausėjimo žinia ji nusprendė pasidalinti pati.

Tą ji padarė savo socialiniuose tinkluose, įkeldama nuotrauką su nėščiosios pilvuku.

Tiesa, gerbėjų akį labiausiai patraukė šalia fotografijos atsidūręs komentaras. Trumpoje žinutėje A. Ditkovskytė pasidalino trečiojo vaikelio gimimo data – tai lapkričio 3-ioji.

Vasaros pradžioje pranešta, kad A. Ditkovskytė ištekėjo antrąkart. Jos išrinktuoju tapo rusų verslininkas, restoranų tinklo „Lucky Group“ bendrasavininkas Bogdanas Pančenka.

Kaip skelbia starhit.ru, jaunavedžiai prašmatnių vestuvių nekėlė – aktorė ir jos išrinktasis tyliai susituokė privačioje ceremonijoje, o po to surengė kuklią vakarienę.

Santykiai tarp A. Ditkovskytės ir „Lucky Group“ restoranų tinklo bendrasavininko B. Pančenkos tapo žinomi šių metų vasarį. Nors tuo metu įsimylėjėliai susitikinėjo jau kelis mėnesius, jiedu savo romaną slėpė.

Pasak žiniasklaidos atstovų, įsimylėjėliai susituokė birželį.

Aktorė anksčiau buvo ištekėjusi už Aleksejaus Čadovo. Įsimylėjėliai kartu buvo maždaug devynerius metus, periodiškai tai išsiskirdami, tai vėl atnaujindami savo santykius.

2015 m. gegužės mėnesį jie paskelbė oficialias skyrybas. Tuo pat metu buvę sutuoktiniai susitarė dėl bendros sūnaus globos.

2017 m. pasirodė žinia, kad aktorė antrą kartą tapo mama. Ji iki šiol slepia vaiko tėvo vardą. Žvaigždė taip pat nenori komentuoti žinių apie savo vestuves, kadangi jos asmeninis gyvenimas visada buvo paslaptimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)