K. Brazauskienė televizijos žurnalistus pakvietė į Neringą, kur šiandien tyloje bėga jos dienos. Trijų kambarių daugiabutis – dabar yra jos tvirtovė, kurioje garsi moteris jaučiasi saugi. Po ilgus metus jos šeimos gyvenimą lydėjusių skandalų, šiandien ponia Kristina itin saugo asmeninį gyvenimą ir griežtai brėžia ribą, kurios neleidžia peržengti pašaliniams.

Vis dėlto po ilgų įkalbinėjimų ji padarė išimtį ir interviu davė žurnalistui Edvardui Žičkui.

„Mano priešai sensta, o kai kurie jau ir mirę, – į klausimą, kodėl jos gyvenimas yra gražus, šmaikščiai atsakė K. Brazauskienė ir čia pat pridūrė, jog dabar nevengia jokių nepatogumų. – Jaučiuosi laisva, rami, nepasiilgstu vakarėlių ir kvietimų į elito puotas. Gal tik jaučiuosi vieniša ir norėčiau greta savęs turėti stiprų petį, į kurį galėčiau atsiremti. Tokį, koks buvo Algirdas.“

Po ilgos tylos į viešumą pirmojo Nepriklausomos Lietuvos Prezidento našlę sugrąžinęs populiarių TV laidų vedėjas E. Žičkus neslepia, kad dėl šio interviu į kelionę leidosi dieną, kai Lietuvą siaubė baisiausia šių metų audra.

„Iki dabar pamenu akimirką, kai iš Neringos daugiabučio laiptinės pasirodė Kristina Brazauskienė – pasipuošusi įspūdingais kailiniais ir juvelyriniais dirbiniais, bet tuo pačiu tokia vieniša“, – sako Edvardas, kuris po ne vienerius metus trukusių įkalbinėjimų prakalbino buvusią prezidentienę.

Kaip ir kuo šiandien gyvena dar visai neseniai viena turtingiausių Lietuvos moterų tituluota Kristina Brazauskienė? Kodėl ji sostinės šurmulį išmainė į vienatvę Baltijos pajūryje ir dėl ko savo širdies neišdrįso atverti naujiems jausmams?

Apie visa tai – jau šįvakar 20.00 val. išskirtiniame interviu Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko našlė Kristina pasakos laidoje „Gyvenimas yra gražus“ su Edvardu Žičkumi @mados_akademija Youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)