Namas įspūdingas ir kiemu, kuriame statybų rangovai pasodino net 30 japoniškų vyšnių. Jos sužydėjo tokiomis pat spalvomis kaip pastatas.

Namas – chameleonas

Sportininkė nenoriai kalba apie įsigytą naująjį butą, o juo labiau apie jo kainą. Namą stačiusios bendrovės „Centromera“ komercijos direktorė Jūratė Černiauskienė minėjo, jog Austra, sekant paskutines nekilnojamojo turto kainų tendencijas, 73 kvadratinių metrų butą įsigijo palyginti pigiai.

Šiame name vieno kvadratinio metro kaina su daline apdaila svyruoja nuo 3700 iki 3900 litų. Pastaruoju metu vieno kvadratinio metro remonto kaina – apie 1000 Lt.

Be to, sportininkei dar teks įsigyti buitinę techniką ir baldus. „Dabar labai brangūs butai“, – nutęsė A.Skujytė, vertindama savo buto kainą.

Įsitvirtino Kaune

Trečiadienį Austra viešėjo Austrijoje, bet jos bute buvo montuojami baldai. Kaip ir kas pastatyta, sportininkė sužinos grįžusi pirmadienį.

27 metų A.Skujytė sako, jog galų gale išsipildė jos viena svajonių – ji turi nuosavą butą, nors teko imti paskolą iš banko. Gauta 150 tūkst. litų premija už laimėtą olimpinį sidabrą taip pat buvo paskata įsigyti nekilnojamojo turto.

Austra, kilusi iš Biržų, lig šiol gyveno bendrabučiuose, sporto viešbutyje Kaune. Penketą metų gyvendama JAV, kur mokėsi Kanzaso valstybiniame universitete, savo būsto taip pat neturėjo.

Visa galva panirusi į sportą A.Skujytė šeimos kol kas neturi ir naujame bute gyvens viena. Mergina prisipažino širdies draugo taip pat neturinti.