Konfliktų nebuvo

„Šiuo metu man išties nelengva. Šokių treniruotės atima daug laiko, nes su partneriu Vadimu Šuško norime tobulėti, pasirodyti kuo geriau. O dar rūpesčiai dėl naujo verslo...“ – kalbėdama su dienraščio L.T. žurnaliste prasitarė Agnė.

„Vadinasi, kalbos, kad traukiatės iš „Elitaz“, tiesa?“ – paklausėme. „Taip, su drauge Vita Miliauskiene nusprendėme atidaryti savo firmą. Mūsų veiklos sritis bus ta pati“, – patikino „Lietuvos šokių dešimtuko“ dalyvė.

Moteris teigė, jog konfliktų tarp jų su G. Jauniumi nebuvo. „Tai ne mano vienos reikalas. Tiesiog taip nusprendėme“, – sakė naujo verslo organizavimo darbuose ir šokiuose paskendusi moteris.

Suks savo lizdą

G. Jaunius taip pat patvirtino, kad A. Šemberienė kuria savo agentūrą, tačiau tikino, jog juoda katė tarp jų neperbėgo. „Kol kas Agnė iš „Elitaz“ neišėjo, bet, mano galva, ji tikrai kuria savo verslą. Tam tikra prasme mes būsime konkurentai, nors būčiau linkęs tai vadinti partneryste. Dabar negaliu tiksliai nubrėžti Agnės agentūros veiklos, bet, kiek žinau, toje pačioje srityje mes užimsime skirtingas nišas. „Elitaz“ veikla apims daugiau specifinių kampų, pavyzdžiui, televizinius projektus“, – paaiškino Gediminas.

Anot vyro, naujas Agnės verslas jų draugystės nepaveiks. „Kai pradedi su žmogumi dirbti kartu, anksčiau ar vėliau santykiai perauga į darbo, o draugystė tampa tik fonas. Tarp mūsų tikrai nebuvo konflikto. Agnė į mūsų agentūrą atėjo šiai jau įsitvirtinus rinkoje. Ji turėjo mažiau patirties, bet jos įgavo. Ji yra išties labai kūrybingas žmogus. Natūralu, kad paukštis palieka lizdą, kuriame užaugo ir skrenda sukti savojo. Lietuvos pramogų pasauliui tai bus tik geras ženklas ir dar viena stipri komanda“, – ramiai kalbėjo, kaip pats pasivadino, kūrybinio susivienijimo vadovas.

Konkurencija – sveikas dalykas

Gedimino neskaudina faktas, kad sau užsiaugino konkurentę. „Verslas ir pinigai nėra pagrindinis mūsų tikslas. Į agentūrą žiūriu kaip į kūrybos instrumentą, kuris padeda kurti įdomius projektus. Verslas – tai atlygis už širdžiai mielą veiklą. Ši situacija brendo ne vieną dieną. Susėdome, pakalbėjome, pagalvojome ir radome išeitį, kuri, mūsų manymu, visiems bus geriausia. Pyktis tikrai neketiname. Lietuva per maža, kad galėtume draskytis, juk vis tiek anksčiau ar vėliau susidursime kokiame nors bendrame projekte. O Lietuvos žmonėms dėl to, kad atsiras nauja agentūra, tik geriau – jie turės daugiau galimybių rinktis“, – įsitikinęs G. Jaunius.