Vienas geriausių legendinio krepšininko bičiulių, žurnalistas Vidas Mačiulis perlinių vestuvių proga pasidalino išskirtiniais kadrais iš Arvydo ir Ingridos Sabonių šventės. Iš balkono susirinkusią gausią minią stebėjęs ir pirmasis po ceremonijos Arvydą kalbinęs žurnalistas socialiniame tinkle „Facebook“ pasakoja, kad įspūdžiai – išties neišdildomi.

„Pasidžiaukime: Ingridos ir Arvydo Sabonių – perlinių vestuvių sukaktis! 1990-ųjų birželio 15-ąją Rotušės aikštėje buvo tai, ko dar nematė ir daugiau neišvys ne tik Kaunas, bet ir visa Lietuva. Ingridos Mikelionytės ir Arvydo Sabonio santuokos liudininkais buvo net keli tūkstančiai žmonių. Ir aš tenai buvau, viską mačiau, mano TV laidos operatoriai nufilmavo, o ,,Kauno dienos" fotoreporteris Edmundas Katinas nufotografavo. Kolega ir mane įamžino, kai abu jaunieji, sumainę aukso žiedus, davė salėje išskirtinį interviu programai ,,Sekmadienio rytą". Viskas – lyg vakar, nors prabėgo net 30 metų... Kai iš už Atlanto grįš Domantas, gal pavyks su visa gausia Sabonių šeima kartu peržiūrėti 1999-ųjų vestuvių video archyvą ir pasidalinti prisiminimais? Su gražiu ir prasmingu vedybų jubiliejumi, Ingrida ir Arvydai! Būkit visi sveiki ir laimingi”, – socialiniame tinkle „Facebook” rašo žurnalistas Vidas Mačiulis.

Delfi susisiekus su V. Mačiulis, šis teigė, jog neįmanoma nupasakoti jausmo, kuris užplūdo tuo metu stovint Kauno Rotušės aikštėje.

„Tiek žmonių Rotušės aikštėje dar nebuvau matęs. Vestuvių dieną mes su operatoriumi atvažiavome anksčiau, tačiau jau buvo susirinkę koks tūkstantis žmonių. Užlipome į balkoną – vaizdas buvo įspūdingas. Kai atvyko Arvydas su Ingrida, jie niekaip negalėjo išlipti iš automobilio. Žmonės juos spaudė iš visų pusių. Dabar jau negalėčiau pasakyti, kiek tūkstančių žmonių buvo“, – įspūdžiais dalinasi žurnalistas. V. Mačiulis priduria, jog tokį vaizdą Kauno Rotušės aikštėje vėliau teko matyti tik 1995-iais, kai Lietuvos krepšinio rinktinė tapo Europos čempionato vicečempionais.

Arvydas Sabonis ir Ingrida Sabonienė / Foto: Edmundas Katinas

Tiesa, žurnalisto archyvuose – ne tik išskirtiniai fotoreporterio Edmundo Katino kadrai, bet ir vestuvių vaizdo medžiaga.

„Žinoma, paskambinau Arvydui, pasveikinau su perlinėmis vestuvėmis, – sako V. Mačiulis. – Pamenu, jog iškart po vestuvių ceremonijos pats pirmas pasidariau interviu su Arvydu. Yra likusi nuotrauka. Visada toks būdavau – arba pirmas, arba manęs visai nėra. Toks ir likau.“

Arvydas Sabonis ir Ingrida Sabonienė / Foto: Edmundas Katinas

Žurnalistas prisipažįsta, jog savo gyvenime yra matęs daug, tačiau tokio vaizdo, koks buvo per Arvydo ir Ingridos Sabonių vestuvės – niekada.

„Salėje buvo nedaug žmonių – patys artimiausieji. Gal 10 ar 15 žmonių. O kas darėsi lauke... Patikėkite, tai buvo įspūdinga, ne, tai buvo tikra fantastika“, – šypteli V. Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)