Nuotrauka iš vaikystės nugulė į asmeninę E. Kučinsko „Facebook“ paskyrą. Neseniai prie socialinio tinklo prisijungęs vyras įkėlė brangų atsiminimą iš šv. Kalėdų dienos.

Šiame kadre galima pamatyti jį, jo mamą bei brolį. Už šeimos nugaros ir gražiausias švenčių simbolis – Kalėdų eglė.

Šiuo įrašu dainininkas leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Aš su mama ir broliu namie prie Kalėdų eglutės. Nuostabus metas, kai Kalėdų Senelis dar yra, o aš jau išdidus pradinukas, ne koks mažas darželinukas kaip brolis“, – rašė garsus dainininkas.

Delfi primena, kad neseniai kalbintas E. Kučinskas prabilo ir apie dabartinę savo šeimą. Nors naujienomis apie savo šeimyninį gyvenimą dainininkas barstytis nelinkęs. Tačiau viena aišku – jaučiasi laimingas, o prieš 7 metus gimęs sūnus jam – „geriausia parašyta daina“.

„Tai yra mano pagrindinis variklis, kuris mane dabar, kai esu ganėtinai brandaus amžiaus, veda pirmyn“, – pasiteiravus apie jauniausią šeimos narį šypsenos nesulaiko dviejų vaikų tėvas. Iš ankstesnės santuokos atlikėjas turi dukrą Eliną.

Motyvacijos 68-erių atlikėjui nestinga ir dabar, kai tenka intensyviai ruoštis ant kulnų lipančiam koncertiniam turui arenose. Pirmasis pasirodymas Vilniuje laukia per Kalėdas.

„Mano pasirodymų moto – iš širdies į širdį. Tai, kas paprasta, gražu artima. Tokios dainos leidžia pasimiršti niūrioje šiandienoje. Mano koncertai vyks šventiniu laikotarpiu – gruodžio 25 d. „Compensoje“, o gruodžio 26 d. „Švyturio“ arenoje.

Tad aš tikrai pasistengsiu, kad klausytojai nenusiviltų vakaru, išeitų iš koncerto laimingi. Na, o paskui koncertai lauks tik kitais metais: kovo 2 d. pasirodysiu Kaune, o kovo 15 d. Šiauliuose”, – intensyviu grafiku dalijasi dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją