„Iš tiesų planai ateityje kraustytis į Vilnių buvo viena iš mano ir prodiuserių Bendžių išsiskyrimo priežasčių. Jie – Klaipėdoje, o aš savo ateitį sieju su gyvenimu sostinėje“, – atskleidė žinomas atlikėjas.

Paklaustas, kada ketina realizuoti užmojus, Andrius tikino nenorįs atskleisti. Neva kai planuoji garsiai, planai kartais sužlunga.

„Vėlgi, vaikelio gimimas koreguoja mūsų planus. Juk jam gimus iškart nepulsime bėgti kraustytis. Reikės šiek tiek palaukti. Atsiradus galimybei savo planus tikrai iškart įgyvendinsime“, – kalbėjo A. Rimiškis.

Dainininkas sakė, jog sostinėje apsilanko tris kartus per savaitę, o kaskart grįžti į Klaipėdą – sunku, neva kiekvieną kartą atlikėjui tenka įveikti didelį atstumą. Tokios kelionės yra nenaudingos ne tik finansiškai. Atvykti iš pajūrio į sostinę bei sugrįžti atgal užtrunka daugybę valandų.

Spėjama, kad į sostinės ritmą A. Rimiškis su žmona Vaida Rimiškiene bei savo pirmagimiu įsilies po metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją