DELFI susisiekus su politiku jis pasakojo, jog ir mergaitė, ir mama jaučiasi puikiai. Politikas sakė, jog nors dėl mergaitės vardo dar iki galo neapsisprendė, greičiausiai jai bus suteiktas Liepos Marijos vardas.

„Apie asmeninį gyvenimą nekalbėjau, nes visada yra politikai, kurie kalba apie savo asmeninį gyvenimą, o kas apie darbus. Tai su politika nesusiję. Tik dabar pasidžiaugiau ta akimirka. Mergaitė ir mama dabar jaučiasi gerai ir žvaliai, o aš laimingas“, – sakė jis.

Ministras neslepia, jog šis įvykis jį tikrai sugraudino. „Kai pirmą kartą paėmiau ant rankų ką tik gimusią dukrelę – apsiverkiau lyg mažas vaikas. Iš laimės. Nenusakomas jausmas. Esu labai laimingas ir dėkoju savajai Kristinai už šitą laimę", - savo jausmų, pasakodamas apie ketvirtadienio vakarą Kauno klinikose gimusią pirmagimę, neslėpė 37 metų aplinkos ministras Kęstutis Mažeika.

Politiko išrinktoji – 31 metų marijampolietė Kristina Naujokaitė. Pora draugauja jau kelerius metus, o paskutiniuosius pusantrų - gyvena kartu.

Iš Marijampolės savivaldybės kilęs K. Mažeika su savo dukrelės mama susipažino tėviškėje. Tuo metu, pasak Kęstučio, K. Naujokaitė gyveno ir dirbo Jungtinėse Amerikos valstijose. Poros santykiams bręstant, mergina ryžosi palikti sėkmingą verslą už Atlanto ir grįžo į gimtąją Marijampolę.

Kęstutis Mažeika su savo mylimąja

„Nežinau, kiek čia to mano indėlio, bet turbūt yra – juk ne aš į Ameriką išvažiavau, o ji pas mane grįžo. Galima pajuokauti, kad vykdau vyriausybės programą – grąžinti išvykusiuosius kraštiečius į Lietuvą", - šypsosi K. Mažeika.

Ketvirtadienio vakarą gimusi dukra – pirmoji atžala tiek K. Mažeikai, tiek jo išrinktajai. Mergytė, pasak laimingo tėčio, gimė 54 centimetrų ūgio ir sveria 3520 gramus.

Gimdyme dalyvavęs politikas sako nesitikėjęs, kad naujos gyvybės atėjimo į pasaulį procesas reikalauja tokių milžiniškų moters pastangų.

„Mano dalyvavimas tai buvo toks daugiau už rankos Kristinai palaikymas, visos pastangos ir nuopelnai – josios ir jai", - sakė laimingas tėtis.

Paklaustas, kodėl savo išrinktąją iki šiol saugojo nuo pašalinių akių, aplinkos ministras teigė: „Pilies bokšte tikrai niekas neužrakino ir neslėpė. Tačiau, dėl ko sutariame mes abu, mūsų jausmai yra mums, šeimai, artimiems draugams, bet ne vakarėlių pasirodymams ir ne žurnalų viršeliams.

Žinau ne vieną pavyzdį, kai viešai apie nuostabius santykius televizijos laidose pasakoję žmonės po kelerių metų tose pačiose žiniasklaidos priemonėse jau aiškinasi skyrybų peripetijas".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)