Dailiosios lyties atstovėms teko atsakinėti į „Anglų kalbos studijos“ (AKS) dėstytojos Aurelijos Ignotaitės klausimus apie garsius Lietuvos vyrus: Marijoną Mikutavičių, Merūną Vitulskį, Mantą Jankavičių, Žilviną Grigaitį, Rolandą Mackevičių, Žilviną Tratą.

Moterys, žvelgdamos į nuotraukas, turėjo pasakyti, ką vyras veikia gyvenime, su kuriuo iš jų norėtų susipažinti asmeniškai. Užkalbintosios taip pat įvardino, kuris iš pateiktų vyrų būtų geriausias tėvas, o su kuriuo norėtų nueiti pasilinksminti į vakarėlį.

Bene visos kalbintos moterys sakė, kad labiausiai norėtų susipažinti su dainininku Marijonu Mikutavičiumi. „Jei pamatyčiau jį dabar, atsigulčiau prie kojų. Jis gražus, žavingas, su juo būtų galima keliauti aplink pasaulį“, - šmaikštavo viena gatvės praeivė. „Jis žinomas daugybę metų. Būtų įdomu su juo pasikalbėti“, - sakė kita mergina. „Marijonas man patinka kaip dainininkas, manau, kad jis gili asmenybė. Tai būtų šaunus pokalbis“, - kalbėjo praeivė.

Kelios merginos norėtų susipažinti su aktoriumi ir modeliu Žilvinu Tratu. Jų dėmesį vyras patraukė savo išvaizda.

Operos solistas Merūnas Vitulskis buvo minimas kaip geriausias tėtis. „Jis atrodo stiprus vyras, galintis apsaugoti savo sūnų“, - M. Vitulskį gyrė vilnietė. „Merūnas atrodo kaip šeimos bičas“, - tikino projekto dalyvė.

„Kalbėk drąsiai“ - DELFI video siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)