Modelį Jolantą Leonavičiūtę šokti mokinantis Marius Gaižauskas negailėjo gražuolei pagyrų. „Visiems pradėjus šokti yra sudėtinga. Kūnai yra netreniruoti, fiziškai nepasirengę. Per tokį trumpą laiką pasiruošti ir išmokti yra sunku. Tačiau Jolantai sekasi labai gerai, ji gabi šokiams“, - DELFI kalbėjo M. Gaižauskas.

Profesionalus šokėjas sakė, kad modelis nepraleidžia repeticijų. Pasak M. Gaižausko, Jolanta puikiai žino, kad privalo jas lankyti, nes kitaip pasirodymai bus nekokybiški. Dėl intensyvių repeticijų modelis džiaugiasi dar lieknesnėmis ir išraiškingesnėmis kūno linijomis: „Jolanta dabar yra kylanti žvaigždė. Jei nerepetuos, gali susigadinti savo įvaizdį.“

Tarp projekto dalyvių šnabždamasi, kad Jolantą ir Marių sieja daugiau nei šokiai. Į vakarėlius užsukanti pora nevengia vienas kitam rodyti dėmesį, apsikabinti. Tačiau šokėjas labai mįslingai kalba apie galimą romaną su savo mokine.

„Mūsų santykiai yra labai gražūs. Mes nei pora, nei ne pora. Jūsų valia improvizuoti. Būčiau ne vyras, jei sakyčiau, kad Jolanta man negraži. Mes labai gerai sutariame, nebijau jai papasakoti tokių dalykų, kurių nenoriu sakyti niekam kitam. Ji labai geras, šiltas žmogus. Jolanta nėra tik gražaus kūno ir veido savininkė. Jos vidus taip pat puikus“, - DELFI kalbėjo M. Gaižauskas.

Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas

Su Martynu Kavaliausku šokanti Renata Gramauskaitė gyrė dainininką. Mergina pasakojo, kad Martynas labai stengiasi, investuoja daug darbo. Sunkiausiai porai sekasi sukiniai, kol kas jie yra neįveikiami.

„Su Martynu dirbti labai linksma. Jis komunikabilus, paslaugus, mandagus. Ko užsibrėžia, to ir siekia iš visų jėgų“, - DELFI kalbėjo R. Gramauskaitė. Šokėja neslėpė, kad tik prasidėjus repeticijoms, neišvengdavo ir pykčių, tačiau dabar visos audros nurimo.

M. Kavaliausko mergina Rusnė dalyvavo tik pirmoje repeticijoje. Savo mylimąjį dažnai į renginius lydinti ir jo vadybininke dirbanti širdies draugė spėjo susipažinti ir susidraugauti su Martyno partnere. „Ji pasiteirauja, kaip sekasi, yra informuota apie mūsų darbus. Manau, Rusnė pasitiki Martynu“, - pasakojo profesionali šokėja.

Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė

Modelis Simonas Phamas šokių projekte ant parketo suksis su šokėja Ieva Miklaševskaja. Mergina neslėpė, jog ją nustebino Simono noras ir užsidegimas repetuoti. „Sunkiausia Simonui išlaikyti tiesią nugarą. Kol jis nesušoka visko vienas, net nešoka poroje“, - pasakojo šokėja.

I. Miklaševskaja negailėjo pagyrų modelio asmenybei. Pasak jos, Simonas labai draugiškas, paprastas žmogus, su kuriuo ji iškart surado bendrą kalbą. „Visos poros yra stiprios. Sunku pasakyti, kaip mums seksis projekte. Tai parodys pirmosios laidos“, - apie savo galimybes laimėti kalbėjo pašnekovė.

Simonas Pham ir Ieva Miklaševskaja

Garsus šokėjas, pasaulio Lotynų Amerikos šokių čempionas Andrius Kandelis projekte pasirodys su dainininke Greta Lebedeva. Profesionalas pasakojo, kad savo partnere yra labai patenkintas.

Techniniai šokiai Gretai sekasi geriau. Lotynų Amerikos – gerai, bet tenka ilgiau padirbėti. Greta yra pakankamai gabi šokiams. Juk ji yra šokėja, tiesiog kito stiliaus. Koordinacija gera, trūksta lankstumo. Bet tai yra išmokstama. Juk ji sportuoja visą gyvenimą. Negali iškart viskas išeiti“, - kalbėjo A. Kandelis.

Pasak profesionalaus šokėjo, G. Lebedevos charakteris yra auksinis. Su ja yra labai lengva dirbti, nesunku rasti bendrą kalbą: „Greta neturi jokių kompleksų, ji yra scenos žmogus. Repeticijose ir pašmaikštaujame, ir paerziname vienas kitą.“

Greta Lebedeva ir Andrius Kandelis

Interneto sensacija Monika Šalčiūtė projekte šoks su Stasu Savickyj. Šokėjas sakė, kad Monika yra labai imlus žmogus ir neįveikiamų sunkumų nekyla. S. Savickyj neslėpė girdėjęs kalbas, kad dalyvaudama projekte „Šuolis“, M. Šalčiūtė vengė repeticijų, nesiruošdavo laidoms. „Jei Monika ir neateina į repeticiją, tai visada turi pateisinamą priežastį. Kitą kartą baigiame repetuoti šokį“, - DELFI pasakojo šokėjas.

S. Savickyj įsitikinęs, jog tai, kad Monika yra go-go šokių mokytoja, nepadeda jai lengviau pasiruošti projektui. Pasak šokėjo, kartais lengviau išmokyti žmogų, kuris visai nemoka šokti.

Monika Šalčiūtė ir Stas Savickyj
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)