Pasidomėjus, ar viešumas ir nepageidaujamas dėmesys galėjo tapti vienu iš veiksnių, lėmusių ir jo skyrybas su Natalija, Deivydas užtikrintai tai paneigė.

„Viešumas tikrai nebuvo ta priežastis, dėl kurios išsiskyrėme su Natalija“, – DELFI sakė D. Zvonkus.

Jis taip pat samprotavo, kad viešumas nebūtinai gali kenkti, jis taip pat gali ir padėti, tačiau galutinis poveikis priklauso nuo pačių žmonių ir jų gebėjimų jį suvaldyti.

„Viešumas yra stipri jėga, kuri gali ir padėti, ir pakenkti. Viskas priklauso nuo to, kiek sugebi jį suvaldyti“, – sakė prodiuseris.

Patarimais, kaip susidoroti su problemomis, kurias kelia viešumas, D. Zvonkus pasidalinti negalėjo, nes yra įsitikinęs, kad abstraktūs patarimai beverčiai. Kiekviena situacija ir jos sprendimai reikalauja atitinkamų priemonių.

„Patarimų neturiu, nes nesijaučiu toks protingas, kad galėčiau kitiems patarinėti. Kiekviena situacija yra unikali. Vėlgi, galima skaityti kažkokius patarimus, bet konkrečioje situacijoje žmonės turi patys priimti optimaliausią sprendimą“, – teigė jis.

Paklaustas ar jautė, kad žiniasklaidos, o kartu ir visuomenės dėmesys buvo nukrypęs į jo ir Natalijos skyrybas, jis patvirtino, kad išties tai pastebėjo ir išgyveno. Visgi, Deivydas sakė, kad nematė reikalo dėl to pykti.

„Tada buvo bulvarinės spaudos klestėjimo laikas, jos buvo gerokai daugiau ir gerokai agresyvesnės, tad be abejo – taip. Geltonoji spauda dėjo viską, ką galėjo ir ko negalėjo. Bet tokios buvo žaidimo taisyklės ir tu negalėjai pykti. Skaitytojų nuomonė apie tą spaudą nebuvo labai rimta, tad kaip ir nieko baisaus“, – sakė prodiuseris.

Jis taip pat sakė, kad nemano, jog skyrybų proceso metu padarė klaidų, kurių turėtų gailėtis. O ir pačias skyrybas Deivydas savo atveju vertina kaip tinkamą sprendimą.

„Klaidas turbūt tik kažkas iš šono galėjo pasakyti, bet net ir tai būtų subjektyvu. Svarbiausia, kad pačios skyrybos nebūtų klaida, bet mano atveju taip nebuvo“, – tvirtino vyras.

Tačiau leistis į praeito etapo detales ir pasakoti, kaip pavyko išlikti su Natalija gerais draugais, prodiuseris nepanoro.

Pokalbio pabaigoje pasidomėjus ar nemano, kad žmonės pastaruoju metu pernelyg greitai nutaria sukti skirtingais keliais, nes jų asmeninės ambicijos užgožia santuokos ir šeimos vertybes, jis tarstelėjo, kad individualizmas šeimos institucijoje nėra sveikintinas reiškinys. Visgi, vyras pabrėžė, kad jo asmeninė ambicija yra turėti gražią šeimą, todėl tai tarpusavyje nesikerta.

„Individualizmo iškėlimas nepasitarnauja šeimos vertybei“, – trumpai atsakė pokalbį baigdamas D. Zvonkus.

DELFI primena, kad D. Zvonkus su pirmąja žmona Natalija susituokė 2005-ųjų rugjūčio 12-ąją Kaune. Garsiausios pramogų verslo poros tuoktuvės buvo ypač iškilmingos. Pora išsiskyrė 2010-aisiais metais.

Šiuo metu kompozitorius yra vedęs kitą dainininkę Katažiną Zvonkuvienę. Sutuoktiniai augina dvynukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)