„Pasakysiu trumpai. Iš savo pusės noriu pabrėžti, kad sveiko proto žmogus to tikrai neviešintų, juo labiau aš taip tikrai nepasielgčiau. Juk tai buvo žmogus, kuris man tuo gyvenimo laikotarpiu buvo pats artimiausias“, – tikino vaikinas.

„Informacija, kuri yra dabar skleidžiama ir tai, ką aš turiu – viskas yra atiduota teisėsaugai. Dabar yra 21 amžius ir tokie dalykai nelieka šešėlyje, tikiuosi, kad bus labai paprasta viską išsiaiškinti“, – DELFI kalbėjo Jonas.

Karolina Meschino ir Jonas Misevičius

Nors J. Misevičiaus ir K. Meschino keliai išsiskyrė, modelis tikina, kad niekada su savo buvusia širdies drauge taip nepasielgtų.

„Niekada gyvenime. Kad ir kas bebūtų nutikę tarp manęs ir Karolinos, niekada neleisčiau, kad kažkas kalbėtų niekus ar bandytų jai pakenti. Primenu, kad viskas yra atiduota į teisėsaugos rankas, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas“, – kartojo jis.

Pasiteiravus, ar šiuo periodu vaikinui teko bendrauti su K. Meschino, Jonas nuo plačių komentarų šiuo klausimu susilaikė.

„Nenoriu to komentuoti. Iš savo pusės galiu pasakyti tik tiek, kad to nelinkėčiau niekam ir niekada to nepadaryčiau kitam žmogui. Juo labiau, kad Karolina buvo pats artimiausias mano žmogus. Taip pasielgti gali nebent visiškas beprotis. Kad ir kas nutiko tarp mūsų, visada stovėjau jos pusėje – taip buvo, taip ir bus“, – kalbėjo pašnekovas.

Vaikinas sako suprantantis, kad žmonės gali daryti išankstines prielaidas, skubotai ieškoti kaltų ar teisti net jį patį.

„Žmonės kalba ir kalbės toliau. Aš taip niekada nebūčiau galėjęs pasielgti. Tam, kad taip pasielgtum, turi susipykti su sveiku protu. Pasitikiu Lietuvos teisėsauga, aš šito tikrai taip nepaliksiu“, – tvirtino J. Misevičius.

Karolina Meschino ir Jonas Misevičius

Paklausus, ar bent nutuokia, kas galėjo nutekinti minimus vaizdo įrašus, kuriuos K. Meschino siuntė būtent jam, Jonas sakė, kad tai išsiaiškinti jis palieka teisėsaugai.

„Aš tikrai nespėliosiu. Tai ne mano darbas. Teisėsauga tuo tikrai pasirūpins. Visa tai tikrai paaiškės ir tada jau spręsime, ką daryti toliau“, – DELFI sakė jis.

DELFI primena, kad viena populiariausių influencerių šalyje K. Meschino, įvertinusi šią itin nemalonią situaciją, penktadienį vakare paskelbė viešą įrašą ir ragino merginas būti budriomis.

„Šie vaizdo įrašai buvo skirti mano buvusiam vaikinui Jonui, su kuriuo draugavome beveik 3 metus, o tuo laikotarpiu, kai siunčiau jam tai, mokiausi Italijoje ir draugavome per atstumą. Jaučiausi įsimylėjusi, planavau su žmogumi likti visą gyvenimą, dėl to pasitikėjau ir net nebūčiau pagalvojusi, kad kada nors liksiu tokia įskaudinta ir pažeminta“, – savo profilyje penktadienį vakare skelbė K. Meschino.

Mergina pabrėžė, kad šiais duomenimis pasinaudoti galėjo žmogus, turėjęs prieigą prie J. Misevičiaus telefono. Itin privatūs įrašai netrukus išplito Lietuvos mastu.

„Nežinau, kaip net apibūdinti šitą jausmą, žinokit. Pykčio, gėdos, šleikštulio, beviltiškumo mišinys kažkoks. Kai myli, stogas nuvažiuoja ir gali netyčia pasitikėti visiškai to nevertu žmogumi“, – atviravo įžymybė.

Jonas Misevičius ir Karolina Meschino

Karolina teigė, kad ištverti šį nemalonų periodą jai padeda artimieji ir jų supratimas, kurio ji tikisi ir iš kitų.

„Taip šlykščiai pažeminta gyvenime nesu buvusi... Širdis plyšta pagalvojus, kaip tai yra baisu, pusdienį praverkiau, nežinau, kaip pajėgčiau išgyventi šią situaciją, jei ne mano artimieji, kurie mane besąlygiškai palaiko. Manau šiais laikais dauguma porų savo telefonuose turi intymių nuotraukų, kurias siunčia vienas kitam kai būna toli, bet merginos BŪKIT BUDRIOS!“, – pabrėžė ji.

Besikreipdama į savo sekėjus Karolina priminė, kad kiekvienas ir toliau platinantis šį privatų turinį šiurkščiai pažeidžia Lietuvos Respublikos įstatymus ir jos teises bei interesus, už kurių pažeidimą gresia tiek baudžiamoji, tiek civilinė atsakomybė.

„Prašau nedelsiant nutraukti jūsų neteisėtus veiksmus, nustoti platinti minėtą informaciją, tuoj pat pašalinti ją iš visų jums prieinamų socialinių tinklų bei bet kokio pobūdžio laikmenų ir nustoti ją sieti su manimi. Priešingu atveju, su advokatų pagalba, kreipsiuosi į teisėsaugos institucijas dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo ir į teismą dėl man padarytos žalos atlyginimo“, – teigė K. Meschino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (539)