Prieš pat metų pabaigą „L‘Officiel Lithuania“ žurnalo redaktoriai nusprendė kalėdinį numerį skirti besilaukiančiai T. Vaškevičiūtei.

Garsi aktorė pateko ant žurnalo viršelio, kuriame įamžintas jautrus moters etapas – švelniai laikomas apvalėjantis nėščiosios pilvukas.

Negana to, ją nuotraukoje galima pamatyti ir su kitais ryškiais akcentais. Moters kojas dengia baltos spalvos audinys, kita kūno dalis taip pat išdažyta baltai.

O iš T. Vaškevičiūtės žodžių galima suprasti, kad ilgai laukta svajonė pagaliau išsipildė.

„Svajonės pildosi savo laiku“, – žurnalui „L‘Officiel Lithuania“ sakė aktorė.

Toma Vaškevičiūtė

Delfi primena, kad prieš mėnesį aktorė pasidalijo džiugia žinia, jog laukiasi pirmagimio. Apie tai T. Vaškevičiūtė pranešė Nacionalinių Technikos apdovanojimų „Tech Top 2023“ metu.

Tuo metu vienas pagrindinių – dirbtinio intelekto – vaidmenų filme atiteko žinomai kino aktorei Tomai Vaškevičiūtei, kuri filmavimo metu pasidalino ir netikėta, tačiau itin džiugia žinia – ji su mylimuoju laukia šeimos pagausėjimo.

„Jaučiuosi laiminga ir be galo džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu išgyventi šią nuostabią patirtį. Niekada nežinojau, kad tai tikrai įvyks mano gyvenime, bet gyvenimas nepaliauja manęs stebinti. Tai tikrai yra viena didžiausių avantiūrų į kurią leidžiuosi ir labai stengsiuosi būti geriausia mama.

Nors kurį laiką šį džiaugsmą norėjosi tyliai pasilaikyti tik sau, darbų gausoje tokios žinios nuslėpti jau nebepavyksta, tad pagaliau šiuo džiaugsmu galiu pasidalinti garsiai su visais“, – nauju gyvenimo etapu džiaugiasi aktorė T. Vaškevičiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)