Akvilina Ubartaitė ir Vaida Skaisgirė perteikė ankstyvą moters rytą ką tik prabudus. Šiam pirmajam dienos ritualui apatiniai drabužiai suteikė jausmingumo ir elegancijos. Vėliau merginos persikėlė į drabužinę, kur, vilkėdamos naujoviško dizaino apatinius rinkosi, ką apsirengti dienai.

Renginį stebėjusių žmonių akis traukė ne tik V. Skaisgirės pristatytas apatinis trikotažas, bet ir gerokai padidėjusi krūtinė. DELFI pasiteiravus, gal prie pakitusių kūno formų prisidėjo plastikos chirurgai, gražuolė teigė, kad apie nekalbanti. "Tegul apie tai šneka visos pupytės, lėlytės. Aš nekalbėsiu", - nedaugžodžiavo prodiuserio Rolando Skaisgirio žmona.

Dainininkės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė atidavė duoklę geriausiam moters draugui – veidrodžiui. Inscenizuodamos kasdienius moters vonios ritualus, dainininkės pristatė kitą apatinių kolekciją. Užkulisiuose kalbėjusios merginos sutarė, kad demonstruojami drabužėliai ‒ ypač moteriški ir stilingi.

Vėliau Viktorija Sutkutė ir Aiste Paškevičiūtė atskleidė, kaip rytinis kavos gėrimo ritualas gali tapti žavingu ir moteriškai paslaptingu.

Ne visai kasdienis, bet, ko gero, maloniausias moters ritualas yra pasiruošimas vakarėliui. Į seksualių gundytojų ir pašėlusių „vakarėlių liūčių“ vaidmenis įsijautė Simona ir Aistė. Merginos pristatė specialiai Valentino dienai pristatytą apatinių drabužių kolekciją.

Renginyje, kurį vedė aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, moteriškumo paslaptys buvo atskleidžiamos ne tik ant podiumo. Savo mintimis apie moteriško grožio standartus ir etalonus dalijosi modelis Renata Mikailionytė, vizažistė Vaida Venckutė, menininkė Dovilė Tomkutė bei aktorė Adrija Čepaitė.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)