Delfi kalbintas ką tik naują šeimą sukūręs K. Talutis nukėlė į laikus, kai pirmą kartą išvydo Kristiną. Dainininkas pasakojo, kad tai įvyko kiek pranašiškoje vietoje – vestuvėse.

„Susipažinome dirbdami. Tuo metu buvome vienoje renginių vedimo komandoje. Kristina dainavo, o aš dirbau prie techninio aptarnavimo“, – pažinties istoriją pasakojo vyras.

Bendraudami jie pastebėjo, kad turi daug panašumų.

„Viskas atėjo su laiku. Mes radome daug bendrų pomėgių, sutapo mūsų humoro jausmas, muzikiniai skoniai. Kristina sužavėjo savo energija, rūpestingumu“, – atvirai sakė atlikėjas.

Vyras neslėpė, kad per draugystės metus teko susidurti ir su ne vienu išbandymu. Visgi be to, kaip teigė pats K. Talutis, santykiai stovėtų vietoje ir neaugtų.

Karolio Talučio-Talaz ir jo mylimosios Kristinos Jurevičiūtės vestuvės

„Čia didelis ir nuolatinis darbas, kurio negalima apleisti. Tik iššūkiai skatina augimą. Turime taisyklę – niekada neiti miegoti susipykus. Visada išsiaiškiname problemą ar nesutarimus, kad ir kiek laiko tai truktų“, – Delfi pasakojo dainininkas.

Įveikus santykių išbandymus ir toliau judant bendro gyvenimo link, grupės „8 Kambarys“ narys nusprendė pasipiršti Kristinai: „Pasipiršau praeitą vasarą gražiame miške, gamtoje.“

Gamtoje pora nutarė atšvęsti ir savo vestuves. Ypatinga vieta buvo ne tik simbolinė, bet ir puikiai tiko surengti šventę pavadinimu „Festuvės“.

„Nėra kaimynų, kuriems trukdytume, graži gamta. Taip pat tai turi ir simbolinę reikšmę. Tai sodyba, kuri neatsiejama mano šeimos istorijos dalis. Ten augo mano tėtis, daug laiko vaikystėje praleidau ir aš. Davėme įžadus prie ąžuolo, kurį tėvai pasodino, kai buvau mažas vaikas. Turbūt simbolika ir buvo svarbiausias kriterijus“, – svarstė jis.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Į simbolinę vietą pora žengė su netradiciniais vestuviniais drabužiais: „Kristina savo aprangą sugalvojo pati, ją pasiūti padėjo jos mama. Ji ir man pasiuvo marškinius.“

Be to, nors Kristinos ir Karolio vestuvėse tradicijų buvo ne per daugiausiai, pora pasirinko įprastus vestuvinius žiedus.

„Vestuviniai žiedai turbūt yra labiausiai tradicinis dalykas mūsų vestuvėse. Juos dėjomės ant kairės rankos pagal vakarietiškas tradicijas“, – Delfi pasakojo grupės „8 Kambarys“ narys.

Šalia naujai iškeptų jaunavedžių buvo galima pamatyti ir artimiausius draugus – Deividą Alejūną ir Augustę Žičkutę. Pastarieji tapo poros santuokos liudininkais.

„Jie yra geriausi mūsų draugai, matę mūsų draugystę nuo pat pirmų dienų. Jie buvo tie žmonės, su kuriais dalinomės viskuo. Kai reikėdavo, jie visada patardavo ir paguosdavo. Todėl nebuvo jokių abejonių, kas bus liudininkais. Tai žmonės, kurie yra neatsiejama dalis mūsų draugystės“, – atvirai sakė K. Talutis.

Karolio Talučio-Talaz ir jo mylimosios Kristinos Jurevičiūtės vestuvės

Tik užmovus vestuvinius žiedus pora pasinėrė į „Festuvių“ šurmulį, kuriame buvo daug muzikos, spalvotų dekoracijų, skanių gėrimų ir kokybiško maisto iš vagonėlio.

„Sukūrėme savo šeimos tradicijas. Esame dirbę begalėje vestuvių. Visos jos gražios, bet norėjome kažko kitokio, kas labiau tiktų mums. Mums buvo svarbiausia, kad šventė atspindėtų mūsų asmenybes. Nenorėjome ir net neturime prieš ką pasirodyti torto dydžiu, balandžių kiekiu ar karietos didumu. Tai nebūtume mes. Ir nebūtinai turime būti visada suprasti kitų. Čia mūsų naujo kelio pradžia ir mes jį privalome pradėti taip, kaip jį matome patys“, – tvirtai sakė vyras.

Siekiant suprasti vienas kitą ir surengti nepamirštamą šventę, K. Talutis pagalbos kreipėsi į artimą draugą. Jo dėka vestuvių planavimas netapo santykių išbandymu.

Karolio Talučio-Talaz ir jo mylimosios Kristinos Jurevičiūtės vestuvės

„Kristina neturi jokių „Bridzelos“ požymių, todėl viskas vyko labai ramiai. Tam padėjo ir mūsų geras bičiulis Tadas Radišauskas, kuris yra vienas iš festivalio „Karklė“ ir kitų renginių organizatorių. Todėl papasakojus, kad norime daryti savo „Festuves“, jis nedvejodamas pasisiūlė padėti. Jo patirtis renginiuose ir festivaliuose buvo milžiniškas indėlis į tai, kad vestuvių organizavimas mums netaptų santykių išbandymu“, – šypsojosi K. Talutis.

Ir atlikėjas buvo teisus – vestuvės išbandymu netapo. O jau netrukus pora išvyks ir į povestuvinę kelionę.

„Skrisime, kai tik pasibaigs koncertų sezonas. Pratęsime vasarą. Ir, manau, net ne vieną kartą per šiuos metus“, – Delfi pasakojo K. Talutis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)