Pirmąjį kartą į jos grožio saloną buvo įsilaužta sausio 25-ąją. Tąkart Milita pasigedo kompiuterio. Anot jos, šį kartą ilgapirščiai ieškojo to pačio. „Dingo kompiuteris, atidaryta kasa“, – nuostolius vardijo M. Daikerytė.

Pasidomėjus, ar po pirmojo įsilaužimo ji sustiprino savo verslo apsaugą, ji patikino, kad ėmėsi visų galimų priemonių, tačiau tai nepadėjo. „Apsauga buvo stipresnė, tačiau nemanau, kad tame buvo esmė. Sakyčiau, kad antrojo įsilaužimo priežastis – vangus Lietuvos policijos darbas. Po pirmojo įsilaužimo turėjome labai daug medžiagos, kurią surinkome patys, bet iš policijos pusės... Lygiai nulis darbo.“

Nors praėjo beveik keturi mėnesiai po pirmojo incidento, M. Daikerytės teigimu, iki šiol policijos tyrimas nepasistūmėjo. „Bijau, kad reikės kreiptis į advokatus, nes, deja, mūsų policija nieko nedaro. Akivaizdu, kad vagys stipresni už policiją“, – nuogąstavo verslininkė.

Pirmadienio rytą apie įsiplėšimą į grožio saloną policijos pareigūnams pranešė praeivė. Praėjusį kartą apie įsibrovimą į grožio saloną „Studio M“ buvo pranešta 6 val. 26 min. Šį kartą praeivė į policiją kreipėsi vėliau – apie pusę devynių ryto.

Po pirmojo įsilaužimo Milita DELFI pasakojo, kad šis incidentas privertė sunerimti ir pasirūpinti savo saugumu. „Apskritai ši situacija nemaloni, atrodo, kad daryti verslą yra nesaugu. Aš suprantu, kad niekas nuo to nėra apsaugotas ir gal net jokia apsauga nuo to nepadės“, – kalbėjo verslininkė.

Grožio salonui „Studio M“ M. Daikerytė vadovauja kiek ilgiau nei metus. Neseniai su garsiomis viešniomis Milita atšventė pirmąjį studijos gimtadienį.

Grožio studijos atidarymo šventė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)