Vis tik ramybę šiuo metu jaučiančio vyro gyvenime buvo visko – nuo skandalo dėl nelegalaus praturtėjimo iki netikrų vestuvių. Nuo pastarosios temos A. Nedzinskas sako net yra pavargęs, nes kiekvieno naujo pokalbio metu sulaukia vis to paties klausimo, ar turi antrą pusę.

Be abejo, šį klausimą uždavėme ir mes, mat neseniai televizijos laidoje pasirodęs A. Nedzinskas paslaptingai prakalbo ne tik apie bandymą vėl patekti į Seimą, bet ir apie santykių deklaravimą. Panašu, kad politiko gyvenime iš tiesų galėjo būti žavi dama.

Tačiau apie tai garsus vyras vengia kalbėti, sako, kad tai asmeninis reikalas. Jis mieliau linksta prie kasdienių sodybos rūpesčių – ten užsilikusių darbų, gyvūnų, kasmet vasarą rengiamo festivalio bei vis pas jį užsukančių draugų bei artimųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)