Apie spalvingą gyvenimą žiniasklaidai kartais papasakojanti gražuolė daug keliauja, užsienyje ieško idėjų savo kūrybai. Merginos gimtadieniuose vis dažniau apsilanko garsenybės.

Be to, Anna pamėgo save fotografuoti prieš veidrodį. Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ji dažnai publikuoja spalvingus savo portretus.

Tiesa, lietuviškojo pramogų pasaulio užkulisiuose jau labai seniai šnabždama apie Annos ir turtuolio Vladimiro Orechovo bičiulystę, tačiau apie ryšius su žinomu politikos ir verslo veikėju pati A. Mois viešai niekuomet nėra pasakojusi ir tokias kalbas vadina tiesiog gandais.

Dar prieš keletą metų A. Mois varžydavosi fotografų dėmesio, tačiau laikai pasikeitė. Palengva įsisukusi į aukštuomenės vakarėlių sūkurį, žinoma gražuolė kaskart noriai pozuoja fotografams, paprašo jų parodyti, kaip pavyko kadras.

A. Mois pokyčiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)