„Toks jausmas, kad jau seniai esame susituokę. Tik dabar oficialiai žingsnis žengtas. Gražus dalykas yra santuoka ir gražu tokiu būdu išreikšti pasitikėjimą vienas kitu“, – DELFI kalbėjo Simonas.

Jis taip pat juokėsi, jog jų santykiai jau patikrinti dešimtmetį trunkančia draugyste, o Indrė tik dabar sutiko prisijungti prie Storpirščių giminės ir tapti Storpirštiene. Būtent tokią pavardės formą ji ir pasirinko.

Laiminga aktorių pora susipažino kartu studijuodami ir vienas kitą pamilo vos tik susipažinę, tačiau ir išbandymų jų santykiuose netrūko, nors, kaip kalbėjo S. Storpirštis, tai, kad ji taps jo žmona, jis žinojo iš pat pradžių. Indrę į šeimą mielai priėmė ir šviesaus atminimo jo tėtis Arūnas Storpirštis.

„Kasdien apie tėtį pagalvoju. Jis buvo ir puikus Indrės draugas, todėl tikrai stebės mus iš dangaus ir ves Indrę prie altoriaus. Jie iš karto susidraugavo ir jis sakė, kad ji yra jo draugė ir gražiai elgčiausi su ja. Tėčio klausau (šypsosi).

Tai, kad ji yra mano būsima žmona, supratau iš karto. Tie draugysčių pabandymai ne man. Būna sunkesnių ir lengvesnių etapų, bet jei neplanuoji bendro gyvenimo kartu, neverta nieko net pradėti. Jei atvirai, sunku dviems aktoriams po vienu stogu. Vis neapsisprendžiame, kuris labiau vaidins (juokiasi)“, – kalbėjo jis.

Tiesa, pasiteiravus, kur ketina vykti medaus mėnesio, Simonas atkirto, jog tai ketina padaryti bitynuose rudenį, „kur ir priklauso laikantis lietuviškų tradicijų“.

Mažą sūnų auginantys įsimylėjėliai sakė, jog trankių bei didelių vestuvių nenorėjo bei draugų nekvietė, nes vestuvės jiems visuomet atrodė kaip itin intymi šventė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)