„Na va, matote, mane viešai užsipuolė tam, kad paviešintų savo naujus santykius, apie kuriuos aš žinojau jau nuo kovo mėnesio. Nepuoliau dėl to priekaištauti viešai. Išvada tokia, kad ji nori būti auka ir viešai formuoja nuomonę apie blogą vyrą tam, kad teisme išliktų auka, o pati viską daro tik savo naudai“, - DELFI kalbėjo A. Šedžius.

Žinomas vyras stebėjosi Monikos komentarais žiniasklaidai. Jo nuomone, M. Šedžiuvienei svarbiausi yra pinigai: „Tai va, matote, koks žmogus. Ji priekaištauja spaudoje man dėl alimentų ir pinigų, ir džiaugiasi, kad naujas draugas lepina pinigais! Priminkite tokių moterų populiariausią apibūdinimą“, - kalbėjo jis.

Vyras kategoriškai neigia vilkinąs skyrybų procesą, paaiškina, kad yra priešingai, mat jis sutinka mokėti tiek, kiek prašo jo sutuoktinė.

„Aš tik noriu, kad vaiko globa būtų nustatyta man, o ji nori prisiteisti globą, užsitikrinti išlaikymą ir išsivežti vaiką į Airiją“, - nuogąstavo A. Šedžius.

Vyro teigimu, tie, kurie jo sutuoktinei nebenaudingi – yra užmirštami.

„Baisus žmogus Monika, ieško tik naudos žmonėse, o tie kurie nebenaudingi, yra arba užmirštami, arba apšmeižiami“, - kalbėjo jis.

Tebesitęsiant skyrybų procesui šis Monikos ir Andriaus žodžių karas kilo po to, kai šeštadienio popietę M. Šedžiuvienė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paviešino nuotraukų montažą, kuriame užfiksuota mergina Andriaus namuose. Monika pastebėjo, kad A. Šedžiaus statusas socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pažymėtas „In relationship“, tačiau, anot jos, vyras vis stabdo skyrybų procesą.

Tuo metu pats Andrius Šedžius, išvydęs tokius žmonos komentarus socialiniuose tinkluose, naujienų portalui DELFI atskleidė, kad Monika turi širdies draugą.

„Monikai dėmesio stoka, kad rašo apie mano gyvenimą. Aš pasikviečiu į savo namus svečius ir jų nekontroliuoju, kas ir kur fotografuojasi. Tai jų reikalas. O Monika, keldama tokio tipo skandalus, siekia sau populiarumo. Kai neturi kuo sudominti, kelia skandalus iš nieko“, - DELFI sakė A. Šedžius.

Verslininkas nusistebėjo žmonos poelgiais, mat pasijuto kaltinamas bendraujantis su merginomis, kas, jo teigimu, yra normalus dalykas, turint galvoje, kad ir pati M. Šedžiuvienė puoselėja santykius su širdies draugu Dovydu.

„Tegul papasakoja apie savo naują sugyventinį Dovydą, kuris jai nupirko BMW. O ką ji sakys... Jau trys mėnesiai kartu gyvena“, - kalbėjo A. Šedžius.

„Tegul jis teigia, ką nori. Pamatė, kad aš laiminga, dabar pavydi“, - DELFI apie Andriaus išsakytą nuomonę kalbėjo M. Šedžiuvienė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (282)