M. Šedžiuvienė pasisakė apie tai, kad kol vaikas turėtų laiką leisti su tėčiu, jis yra su jo nauja mylimąja. Tiesa, pats Andrius sakė nebežinąs, kaip reaguoti į šiuos kaltinimus.

„Dar dabar esame kartu su sūnumi. Tai yra absurdiška ir su svetimais žmonėmis nepalieku vaiko. Ta mergina, kuri užfiksuota nuotraukoje, sūnų prižiūrėjo valandą, kol važiavau į ligoninę duoti kraujo. Negi man reikėjo vaiką vestis kartu į gydytojo kabinetą? Vaikas su manimi ir visiškai už jį atsakau. Galiu duoti ranką nukirsti, kad prie nepažįstamo žmogaus jis neitų. Jis noriai lieka su sesėmis ir tą merginą kartais sese pavadina“, – sakė sutrikęs vyras.

A. Šedžius paaiškino, kad kol turėjo būti ligoninėje, pabūti su vaiku paprašė bičiulės. Ji su Andriaus ir Monikos sūnumi laiką leido šalia ežero esančioje vaizdingoje Šiaulių vietoje. Kadangi buvo geras oras, anot A. Šedžiaus, jis norėjo, kad berniukas pabūtų gryname ore.

„Rašo ir tai, kad aš vaiką naudoju asmenukėms, bet aš niekad niekur nepublikuoju jo nuotraukų ir nesireklamuoju per vaiką. Taip, turiu jų (vaiko nuotraukų) daugybę telefone, bet tikrai nepamatysite manęs jas skelbiant. Galbūt sprendžia pagal save, nes dažnai demonstruoja socialiniuose tinkluose, kad nuolat leidžia laiką su vaiku, nors taip nėra.

Net trumpam palikęs vaiką vis klausiu telefonu, ar viskas gerai. Ir rytoj laukia rimtas posėdis. Paprašiau jos, ar gali vykti su manimi ir partiečiais, kad kol dirbsime pabūtų su vaiku. Panika tikrai keliama lygioje vietoje ir tai darosi absurdiška“, – kalbėjo jis.

Pasiteiravus, ar jo širdis jau užimta ir politikas bei verslininkas mėgaujasi naujais jausmais, jis atkirto, jog nors ir 1,5 metų nebegyvena su žmona, mylimosios neturi. Na, o mergina, su kuria jis jau ne pirmą kartą yra poruojamas, anot A. Šedžiaus, yra jo bičiulė ir kuria santykius su savo vaikinu. Pašnekovas pabrėžė, kad kai turės mylimąją, jos tikrai neslėps, tačiau dabar gyvena tik darbu ir rūpinimusi vaikais.

Su M. Šedžiuviene susisiekti kol kas nepavyko.

DELFI primena, kad dar vakar vienas kitam nemaloniomis replikomis viešai apsikeičiantys verslininkas Andrius Šedžius ir dainininkė Monika Šedžiuvienė susitiko akis į akį. Vilniaus miesto apylinkės teisme buvo dar kartą atversta sutuoktinių skyrybų byla.

Teismas bylą nagrinėja sulaukęs M. Šedžiuvienės skyrybų prašymo, kuriuo ji dėl nesėkmingos santuokos kaltina savo sutuoktinį. Ketvirtadienį teisme apsilankė tiek Andrius, tiek Monika, tačiau į posėdžių salę jiedu atėjo atskirai ir gana slogiai nusiteikę ir nuo komentarų susilaikė.

DELFI pasiteiravus, kokie klausimai buvo aptarti būtent šiame posėdyje, verslininkas ir politikas patikino, kad šiandien buvo sprendžiamas nebe vaiko globos klausimas, o skaičiuojami jo turtai. Verslininko teigimu, posėdis taip trumpai truko todėl, kad jis nepajėgė greitai surinkti kitos pusės prašomų dokumentų, atskleidžiančių jo realų įmonių, kurių dalis yra ir užsienyje, pavyzdžiui Rusijoje, turtą. Interviu dalinti nenusiteikęs ir gana rūstus A. Šedžius užbaigdamas pokalbį pridūrė, kad nors, anot jo, M. Šedžiuvienė viešai deklaruoja, kad jai jo turtų nereikia, teisme ji prašo būtent to.

Nėra žinoma kokie iš tiesų klausimai buvo aptarinėjami posėdžio metu. Ši skyrybų byla pradėta nagrinėti už uždarų durų. Netrukus po teismo posėdžio M. Šedžiuvienė, pastebėjusi DELFI straipsnį ir jame išsakytą A. Šedžiaus poziciją, nusprendė pasisakyti ir pati.

„Labai džiaugiuosi, kad teismo salėje buvau ne viena ir, kad visiems ten buvusiems bus viskas aišku, kas per intrigantas. Iš visur bandoma padaryti šou ir sau dėmesio skirti. O ten nebuvusiems dar kartą pabrėžiu – jokio turto nereikalauju. Turto deklaracijos reikalingos teisminiam procesui. Čia normali ir įprasta teisminė praktika. Juk kalba eina tik apie vaiko alimentus, kurių, matyt, labai nenori mokėti.

Nori vaiko globos, kad aš jam mokėčiau alimentus tikriausiai. Gaila, kad viešai gyrėsi aprūpinęs nesantuokinį vaiką, jo mamą, o santuokiniam vaikui labai priešinasi. Klausimas man kyla, kuo jo visi vaikai skiriasi? Jie juk vaikučiai, visi norintys valgyti ir būti aprūpinti. „Kitų vaikų taip auginti (globos) nenorėjo" – gavau tokį atsakymą, kai jo paklausiau. Reziumė: labai noriu greičiau ir taikiai susitarti, kad pats nuspręstų, kiek nori vaikui skirti alimentų. Juk ne man", – socialiniame tinkle rašė ji.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)