Laidos “TV pagalba“ gelbėtojos Agnės Martinaitienės asmeniniame gyvenime šiuo metu – ne pats smagiausias laikotarpis. Neseniai prasidėjęs skyrybų procesas, kuris truks dar keletą mėnesių, nieko gera nežada. Iširo ne tik spontaniškai įvykusi santuoka, bet ir neatsirado mažylių, apie kuriuos
dieną užsiminė Agnė.

Bet gal ne viskas taip jau blogai, gal ne šiaip sau žmonės šneka, kad pavasaris susuka galvas ir užvaldo širdis?

„Aš nieko nekomentuosiu, nes šiuo metu vyksta mano skyrybų procesas“, - maloniai paaiškino Agnė, paklausta apie santykius tarp jos ir gyvenimo būdo vadybininko, Dovydo Toganidzės. Pramogų pasaulio kuluaruose sklinda gandai, kad prieš kelis metus su choreografe Andželika Cholina draugavęs Dovydas ir simpatiškoji gelbėtoja savo laisvalaikį jau kurį laiką leidžia kartu.

Ne tik Agnė, bet ir verslininkas Vytautas Martinaitis jau ne vieną mėnesį įvairiuose vakarėliuose, verslo ir pramogų pasaulio atstovų susibūrimuose pastebimas nebe Agnės, o tai vienos, tai kitos patrauklios moters draugijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją