Pasak jo, N.Karačencovas atmerkia akis, reaguodamas į fizinį poveikį, pastebimi jo "kryptingi rankų ir kojų judesiai".

"Tačiau Karačencovas dar ne visiškai atgavo sąmonę", - sakė V.Krylovas. "Dabar tam tikras pereinamasis laikotarpis", - pažymėjo vyriausiasis neurochirurgas. Jis atsisakė prognozuoti, kaip ilgai truks šis ligonio būklės tarpsnis.

V.Krylovas pažymėjo, jog šiuo metu aktorius jau "pats kvėpuoja, dirbtinio kvėpavimo aparatas jam įjungiamas tik kartkarčiais".

Neurochirurgas taip pat sakė, kad N.Karačencovas nuolat klausosi muzikos, kaip terapijos priemonės, specialistai reguliariai daro jam masažą.

Tačiau aktoriaus būklė, kaip anksčiau tebėra sunki, jis gydomas N.Sklifosofskio greitosios pagalbos mokslinio tyrimo instituto neurochirurginės reanimacijos skyriuje.

A.Karačencovas į automobilio avariją Maskvoje pateko naktį į vasario 28-ąją. Jis slidžiame kelyje nesuvaldė mašinos ir atsitrenkė į stulpą. Avarijos metu aktorius gavo sunkią kaukolės ir galvos smegenų traumą, jam taip pat buvo sužeista krūtinė ir keletas šonkaulių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją