„Birželio pirmąją mano geras draugas aktorius Gytis Ivanauskas šventė savo gimtadienį. Buvau pakviestas į vakarėlį, kurio tema „Sudie, jaunyste“. Nusprendžiau, kad reikia pakeisti šukuoseną, – kalbėjo Eimutis. – Jau ir seniau norėjau gerokai pasitrumpinti plaukus, bet dėl vaidmenų teatre negaliu eksperimentuoti. Kadangi vasarą spektaklių visada būna mažiau, pagaliau galėjau tai padaryti. O kirpčiukus nusprendžiau pasilikti dėl gimtadienio šventės temos.“

Susirinkę vakarėlio svečiai liko šokiruoti išvydę E. Kvoščiauską. Komiškai atrodanti šukuosena kone visus privertė garsiai kvatoti. „Jaunystėje buvau forsas. Buvo smagu prisiminti tuos laikus. Specialiai ir pasipuošiau. Gavau labai daug dėmesio. Visi norėjo nusifotografuoti kartu su manimi ir prie bijūnų, ir prie malūno, ir net prie paršelių“, – prisiminęs juokėsi aktorius.

Tiesa, net ir po gimtadienio vakarėlio Eimutis nusprendė kirpčiukų nenusikirpti. Jie puikiai tinka aktoriui, kai kuriuose spektakliuose įkūnijančiam kaimiečius. „Kad ir šiandien – vaidinsiu „Domino“ teatro spektaklyje „Striptizo ereliai“. Vaidmeniui puikiai pasitarnaus mano kirpčiukai“, – šyptelėjo MIESTE.lt pašnekovas.