Į 30-ojo TV3 gimtadienio vakarėlį atvykusi žinoma aktorė I. Stasiulytė Delfi sakė, kad pati šventės tokią ypatinga proga niekada neorganizuoja, nes dažniausiai per gimtadienius tenka dirbti.

„Tai man yra malonumas, didis džiaugsmas. Visą laiką tą dieną būna spektaklis ar koks nors renginys. Beje, simboliška, kai buvo trisdešimt, susipažinau su Deividu“, – šypsojosi I. Stasiulytė.

Paklausta, ar ir ši vasara aktorei nusimato darbinga, ji teigė, kad labai, laisvo laiko lieka tik šeimai.

„Daugiau niekam, nes yra serialai, filmai, visi renginiai, šventės. Džiaugsmo vasara“, – trumpai kalbėjo žinoma moteris.

Ypatingą penktadienio vakarą I. Stasiulytė pasipuošė „Scalė 11“ mados namų ilga, juoda suknele. Ja I. Stasiulytė teigė apsirengusi jau ne pirmą kartą.

„Ji yra tobula. Būtent šios suknelės nesinori nusivilkti, ji atrodo nuostabiai. Man daugybė žmonių – nuo jaunų merginų iki vaikinų ir vyresnių žmonių sakė: „Kokia graži tavo suknia“. Čia yra net kišenės, skeltukas“, – juokėsi aktorė.
TV3 televizijos gimtadienio šventės raudonasis kilimas

Paklausta, kiek laiko truko įgyvendinti savo įvaizdžio sumanymą, I. Stasiulytė teigė, kad susiruošė labai greitai.

„Čia yra istorija. Ką tik baigiau filmuotis Tado Vidmanto filme, pasibaigė mano pamaina. Galvojau, kad geriausiu atveju atvažiuosiu čia 22 val., tačiau darbus pabaigiau anksčiau, iš karto išsiploviau, greitai išsidžiovinau plaukus. Pasitaisiau makiažą, kuris buvo likęs nuo mano vaidinto personažo, net nepažiūrėjau į normalų veidrodį, tik paprašiau, kad suknią žmonės, dirbantis su kostiumais, išgarintų“, – pasakojo I. Stasiulytė.

Delfi primena, kad Vilniaus Vingio parke įvyko didžiausia, įvairiausių staigmenų kupina trisdešimtmetį mininčios TV3 televizijos gimtadienio šventė. Tai buvo vakaras, kurio metu stebino kiekviena akimirka.

O dar ypatingesnė ši šventė tapo dėl to, jog tuo pat metu savo keturiasdešimtmetį scenoje šventė ir Andrius Mamontovas. Geriausi visų laikų hitai, daugiau nei 70 muzikantų scenoje ir grandiozinis muzikos šou kartu su Modesto Pitrėno diriguojamu orkestru – tai buvo vienintelis tokio masto koncertas.

Ypatingoje televizijos gimtadienio erdvėje, prieš A. Mamontovo koncertą bei po jo, šventės svečių laukė išskirtinės staigmenos bei stiprus gimtadienio nuotaikos užtaisas.

„Šiandien skaičiuojame beveik tiek pat metų, kiek ir nepriklausoma Lietuva. Nuo pat pirmų televizijos dienų iki šiandienos esame savo šalies istorijos liudininkai, ir tuo pat metu – kūrėjai. Nors per 30 metų pasikeitė daug dalykų, mūsų misija išliko tokia pati – pasakoti įkvepiančias, pralinksminančias, žmogų praturtinančias ir aktualias istorijas. Tikiu, kad šis, didžiausias Andriaus karjeroje solinis koncertas, kurį jis švęs su TV3, taps dar viena istorija, kurią sukursime visi kartu“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)