Aktorė prisipažino, kad jos namų išskirtinis akcentas – daugybė fotografijų, kurios primena svarbias gyvenimo akimirkas, rašoma renginio organizatorių spaudos pranešime.

„Šaltais rudens ar žiemos vakarais mane šildo ir ramina ugnis, rusenanti židinyje. Savotiška meditacija kasdien žvelgti pro „vitrininį“ langą į jūrą – kaskart regiu vis besikeičiantį, gyvą paveikslą“, – apie savo namų jaukumą kalbėjo E. Jackaitė.

Į Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ duris atvėrusią parduotuvę atvyko meras Vytautas Grubliauskas, leidėja Eglė Jokužytė, verslininkas Juozas Tubinas, moterų krepšinio klubo „Fortūna“ prezidentė Ramunė Kumpienė ir krepšininkės Agnė Černeckytė, Roberta Mizgerytė, Sandra Baliutavičiūtė, Andra Gabalytė, Erika Kregždytė, Brigita Gudelionytė ir kt.

Susirinkusieji svečiai, skambant saksofonistės Gretos Karnatkaitės atliekamai muzikai, galėjo susipažinti su šių metų rudens-žiemos sezono interjero tendencijomis. Visų dėmesį traukė sezono naujiena: žydinčios, elegantiškos ir kvapnios prancūziškos gėlės „Cote Noire“.

Tai – prabangūs namų kvapai, kurie atrodo tarsi pamerktos gyvos gėlės. Šių gėlių žiedai, meistriškai pagaminti rankomis ir padengti specialia medžiaga, padedančia atkurti natūralių žiedų išvaizdą. Kolekcijoje galima rasti magnolijas, drugelių orchidėjas, gardenijas ir klasikos karalienes rožes.

Renginio vedėja E. Jackaitė pastebėjo, kad jai šiuo metu patinka minimalizmas ir praktiškumas namuose. „Dabar jau stengiuosi nebekaupti daiktų, suvenyrų: jų ir taip namuose netrūksta, nebent atsivežu smilkalų. Iš kelionių geriau parsivežti įspūdžius – štai kas yra neįkainojamos vertybės“, – įsitikinusi pašnekovė.

Žinoma moteris prisipažino, kad jai jaukiausia gulėti satino patalynėje, o kalbant apie indus, labiausiai vertinanti porcelianą, pastelines spalvas, tradicines, neįmantrias formas bei raštus.

Vakaro akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)