Myli savo darbą

Buvusieji metai aktorei Aušrai Štukytei buvo labai darbingi: aktorė dalyvavo šokių projekte, filmavosi TV serialuose ,,Milijonieriai“, ,,Moterys meluoja geriau“ bei humoro laidose. Ji prisipažįsta, jog nuo tokio nemažo fizinio krūvio kartais ne juokais pavargdavo: ,,Žinoma, nuovargis jausdavosi po įvairių filmavimų. Tačiau, kai dirbi mėgstamą darbą, jis – kitoks. Galbūt greičiau pailsi laisvu laiku. Reikia mylėti darbą, kurį dirbi. Kai jo yra labai daug, tuomet yra žymiai lengviau viską spėti. Neįsivaizduoju, kaip reikėtų pakelti tokį darbo krūvį, dirbant nemėgiamą darbą.“

Paklausta, kuris praėjusio TV sezono projektas jai buvo įdomiausias, Aušra Štukytė sakė: ,,Visi maži bei dideli projektai buvo labai įdomūs. Negaliu nurašyti nė vieno darbo, nes jie – lyg maži vaikai. Atrodo, šitas serialas yra artimas širdžiai, ir kitas toks pat brangus. Žinoma, išskirčiau šokių projektą ,,Kviečiu šokti“, nes man viskas buvo nauja, išmokau daug naujų dalykų.“

Garsenybė prisipažįsta, jog, pasibaigus TV šokių projektui, neįsivaizdavo, kaip reiks gyventi be šokių, repeticijų. Tuomet visiems žadėjo šokti toliau, tačiau neištesėjo savo duoto pažado.

,,Esu žmogus, truputį tinginiukas. Atrodo, patinka bei noriu šokti, tačiau vis kiekvieną dieną atsiranda įvairūs pasiteisinimai: ,,Galbūt šiandien pavargau“, o kitą dieną: ,,Šiandien neturiu laiko“ . Gaila, kaip ir norėjau, neapsilankiau šokių mokyklos salėje savo malonumui,“ – šypsodamasi kalba aktorė Aušra Štukytė. 

Nusifilmavo filme

Populiari TV serialų aktorė DELFI prasitarė jau turinti naujam TV sezonui darbo pasiūlymų, tačiau jų atskleisti kol kas nenori. Vasarą žinoma moteris nusifilmavo kino filme ,,Moterys meluoja geriau“.
Pasak žinomos aktorės, filmavimas kine nuo serialo skiriasi.

,,Kino aikštelėje yra kitokia specifika. Nesvarbu, jog filmas ir televizija – arti vienas kito, tačiau viskas vyksta kitaip. Filmavimo aikštelė – didesnė, net skiriasi personažų pristatymas, pati vaidyba. Man buvo labai įdomu bei malonu filmuotis šiame filme,‘‘- teigia Aušra Štukytė.

Svajonių laida - apie keliones

Prakalbus apie TV laidos vedėjos darbą, garsi moteris prisipažįsta tikinti, kad ateis toks metas, kai bus ne tik serialų aktorė, bet ir TV laidų vedėja.

Aušra atskleidė ir savo svajonių laidos viziją: ,,Man idealu, kai gali suderinti darbą su malonumu. Laida būtų apie keliones, norėčiau keliauti po pasaulį, netgi po Lietuvą ir visus patirtus įspūdžius perduočiau žiūrovams. Darytume laidas apie ne tik lankomas, bet ir pamirštas vietas, išbandytume įvairias virtuves, pažintume skirtingas kultūras.“

Norėjo tapti V. Šapranausko partnere

Internete randame įvairių komentarų bei dažnai girdime žmones sakant, jog tie patys šmėžuojantys TV laidų vedėjai bei aktoriai - nusibodę. Pasak žinomos moters, nereikia reaguoti į tokias kalbas.

,,Gerų vedančiųjų nėra tiek daug. Tad prodiuseriai nerizikuoja, pasirinkdami jau išbandytą žmogų, su kuriuo anksčiau yra tekę dirbti, – teigia Aušra Štukytė. – Iš savo patirties galiu pasakyti, jog TV vedėjų atrankos vyksta, prodiuseriai ieško naujų veidų. Jei pasirodžius naujam projektui jo vedėju tampa senbuvis, vadinasi, geresniu už jį neatsirado. Pamenu, pačiai teko dalyvauti TV projekto ,,Šok su manimi“ vedėjos atrankoje, tai mūsų merginų buvo labai daug, išbandžiusių Vytauto Šapranausko partnerės vaidmenį. Mano manymu, tą kartą nugalėjo geriausia iš visų merginų, Jurgita Jurkutė, kuri niekados nebuvo vedusi TV laidos,“ – pasakoja garsenybė.

Derina darbą su atostogomis

Atėjus vasarai ir pasibaigus darbams televizijoje, TV laidų vedėjai bei aktoriai nebegauna nuolatinių pajamų. Tačiau Aušra Štukytė atranda vis kitų galimybių kaip užsidirbti: ,,Vasarą vyksta daugiau renginių, filmuojama nemažai reklamų, kurios reikalauja gero oro, gražių gamtos vaizdų. Tad finansinė krizė labai nesijaučia, tikrai darbo užtenka. Žinoma, tai visų metų įdirbis, todėl dabar galiu derinti darbą ir atostogas,“ – šypsodamasi kalba populiari serialo aktorė.

Vietoj užsienio kurortų renkasi Lietuvos ežerus

Žinoma moteris teigia neturinti planų vasarą išvažiuoti iš Lietuvos. Ji mieliau poilsiauja gimtinėje. Su sužadėtiniu Dmitrijumi Radinu bei draugais jau lankėsi Zarasų rajone, Molėtų apskrityje. Taip pat aktorė labai nori nulėkti prie jūros. Ją galima išvysti Juodkrantėje bei Nidoje. Būtent šiuose kurortiniuose miesteliuose aktorė su savo mylimuoju atvažiuoja rudenį, kai dar yra šilta.

,,Neatostogaujame Palangoje, nes yra per daug žmonių ir triukšmo. Praėjusiais metais joje filmavome reklamą, tad vienai dienai gal ir nieko atvažiuoti. Juk vyksta gyvo garso koncertai, norisi juos aplankyti, tačiau daugiau dienų ten neišbūčiau,“ – teigia populiarių serialų aktorė.

Vestuves atidėjo

Prieš pusantrų metų žinomai moteriai pasipiršo sužadėtinis Dmitrijus Radinas. Žiemą įsimylėjėliai paskelbė, jog rudenį žengs prie altoriaus. DELFI paklausta, kaip sekasi planuoti vestuves, Aušra Štukytė atsakė: ,,Ne, šiemet nesituoksime. Pasirinkome kitą variantą: geriau nestresuojant viską pasidaryti, kaip norisi. Dar kartą įsitikinome priežodžiu: mes planuojame, o Dievas juokiasi iš mūsų planų, - šypsodamasi teigia aktorė. - Tikrai, mielieji žurnalistai, pažadame pasakyti, kada tuoksimės ir nuo jūsų nesislapstysime. Todėl nevykite Dievo į medį, tikrai laikysiuos pažado,“ – pokalbį baigia Aušra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)