„Mano pomėgis yra akmenys, senovė, pilys. Aš pamišęs dėl jų. Pamatau akmenis, prisikraunu visą bagažinę ir parsivežu namo. Pas mane aplink namą jau tvoros akmenimis išdėtos, - DELFI pasakojo N. Juška. - Esu jų prisivežęs pilnas bagažines tiek iš Lietuvos pajūrio, tiek iš užsienio.“

Baleto primarijaus namai neseniai vėl pasipildė nauja akmenų kolekcija iš užsienio.

Paskutinės kelionės į Slovakiją metu prie senovinės pilies N. Juška aptiko akmenų skaldyką, kur su bičiulių pagalba prisikrovė pilną bagažinę.

„Tada prisirinkau akmenų su milijono metų istorija. Jie visi – labai gražūs, balti, rudi, juodi. Kiti atrodo sluoksniuoti kaip lašiniai: kumpiukas, lašinukas, - įspūdžiais dalinosi jis. - Pamatęs tuos akmenis savo chebrai sakau: „Nepykit, bet akmenų namo iš Slovakijos būtinai turiu parsivežti“.

Skaldytiems akmenims silpnybę turintis baleto solistas juokauja, kad iš visų surinktų akmenų jis galėtų pasistatyti tvirtovę.

„Jų tiek esu prisitempęs, kad galėčiau pasistatyti savo Gedimino pilį“, - juokiasi N. Juška.
Akmenys - Nerijaus Juškos silpnybė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)