A.Jagelavičiūtė aplinkinius stebina savo energija. Ji veda populiarią TV3 laidą „Top 10“ ir renginius, nuolat lankosi įvairiuose vakarėliuose, dalija interviu. Tačiau net ir taip intensyviai gyvendama moteris kupina jėgų bei idėjų.

L.T. pavyko sužinoti, kad Agnė su vienu geriausių savo draugų stilistu K.Rimdžiumi ketina kurti naują verslą.

Iš banko nesiskolins

„Jau seniai kirbėjo mintis ko nors imtis, nes po darbų lieka energijos. Kaip tik dabar esu tokio amžiaus, kai reikia pradėti galvoti apie papildomą veiklą“, – L.T. sakė 26-erių A.Jagelavičiūtė. Ji nenorėjo atskleisti, kokia veikla su K.Rimdžiumi ketina užsiimti. „Kol kas yra tik ant lapelio surašyta idėja.“ Šiuo metu su Kęstu viską skaičiuojame, mėginame suvesti galus. Jei tie skaičiavimai bus geri, verslą tikrai kursime. Tačiau jeigu paaiškės, kad uždirbsime tik du litus, galvosime kažką naujo“, – apie naują veiklą atsargiai kalbėjo Agnė.

Nekalbus buvo ir 25-ąjį gimtadienį neseniai atšventęs stilistas. „Tiesa, turime planų, tačiau ar pavyks juos įgyvendinti, dar nežinome, – sakė K.Rimdžius, manantis, jog svarbiausias dalykas kuriant bendrą verslą yra pasitikėjimas. – Aš Agne labai pasitikiu. Ji – tas žmogus, su kuriuo eičiau į žvalgybą ir... kurčiau verslą“.

Paklaustas, ar naujos firmos įkūrimui lėšų skolinsis iš banko, stilistas užtikrino, jog šiam reikalui pakaks ir asmeninių santaupų.

„Prisidės dar keli žmonės, tad paskolos tikrai neimsime“, – sakė Kęstas.

Draugystei pavojus nekils

Nors A.Jagelavičiūtė ir K.Rimdžius nenori atskleisti naujos veiklos pobūdžio, L.T. pavyko sužinoti, kad jie ketina įkurti renginių organizavimo agentūrą, kurioje klientai galės užsisakyti visą paslaugų paketą – nuo pramogų, koncertų ir uždarų vakarėlių idėjų iki suknelių, šukuosenų, segtukų ir automobilių.

Panašia veikla užsiima ir praėjusiais metais A.Jagelavičiūtės gerų draugų – „gelbėtojo“ Gedimino Jauniaus ir dainininkės Agnės Armoškaitės-Šemberienės – įkurta renginių organizavimo agentūra „Elitaz“. Tad ar kova dėl klientų neišardys dviejų Agnių – juodosios ir baltosios – draugystės?

„Tikrai ne, – neabejodama į klausimą atsakė dainininkė A.Šemberienė. – Be to, Lietuvoje kurdamas bet kokį verslą gali trukdyti daugybei draugų, kurių mes su Agne turime labai daug. Tai negi dabar nieko nedarysi?“