„Įsivaizduokite, miegojau prasižiojęs, o ji man į burną pripurškė grietinėlės. Nesuvokiu, kaip ji taip galėjo pasielgti, tiesiog pripurškė kažkokių putų“, – sėdėdamas studijoje kalbėjo Grūdas.

Pankita teisinosi tiesiog pajuokavusi. Esą jai yra be galo juokinga matyti miegantį prasižiojusį mylimąjį. Ji atskleidė dažnai ir pakalbinanti savo vaikiną, kai šis miega, mat besiilsėdamas Grūdas neretai ima kalbėti.

„Jūs tik pagalvokit, grietinėlės pripurškė į burną. Čia jau tikrų tikriausia erotika... Pavyzdžiui, grietinėlė su braškėmis...“, – į įsimylėjėlių pasakojimą įsijungė projekto vedėja Livija Gradauskienė.

Tuo metu pats Grūdas juokaudamas sakė nebežinąs, kuo dar mylima mergina gali nustebinti, kai jis miega prasižiojęs.

Pora prieš kelis mėnesius susipažino diskutuodami populiariame socialiniame tinklalapyje, karštą diskusiją netrukus keitė ne mažiau aistringa draugystė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją