„Žinokite, mane šiandien puošė Nijolė Jagelavičienė. O šiaip vieną kitą pastabėlę visiems laikams prisimenu, aišku, iš pačios geriausios, genialios stilistės Agnės Jagelavičiūtės. Galiu labai atvirai pasakyti – aš esu su jos kelnėmis“, – prasitarė N. Jagelavičienė.

Nijolė Jagelavičienė, Agnė Jagelavičiūtė

Pasiteiravus, kiek investavo į įvaizdį ruošiantis vakarėliui, žinoma moteris nustebino: „Visiškai nieko“.

„Drabužių aš turiu. O kuriuos rengtis - renkuosi atsižvelgdama į sezoną ir renginio idėją. Įprastai pasiruošti į tokius renginius kainuoja labai nedaug, kadangi dažniausiai jie vyksta darbo dienos vakarą. Po darbo greitai puoli, pažiūri, kas tau tinka.

Ką aš norėčiau pabrėžti – kad ir ką besirengtum, juoda ir balta visada išgelbės bet kurią moterį, nesvarbu, kokios kompleksijos ir ūgio ji yra. Nes tai yra dvi stebuklingos spalvos“, – įsitikinusi pašnekovė.

Nijolė Jagelavičienė

Sutikusi pristatyti dėvimus aksesuarus, A. Jagelavičiūtės mama parodė „Chanel“ rankinę ir prisipažino turinti silpnybę apyrankėms. Taip pat ji nei dienos neįsivaizduoja be dukters kurto auskaro.

„Mėgstu apyrankes - nešioju jų po kelias. Na, o auskarą nešioju tik vienintelį. Turbūt iš karto matosi, kas tai yra. Tai yra žvaigždė, kurią aš labai ilgai nešiosiu, nes tai man yra labai artima, sava. Didžiuliai prisiminimai, kurių aš niekada nepamiršiu“, – dukters kurtu aksesuaru džiaugėsi N. Jagelavičienė.

Nijolė Jagelavičienė rodo dukterį primenančius žvaigždės formos auskarus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)