Angliška frazė nėra pirmoji A. Grigaliūnienės tatuiruočių kolekcijoje, tačiau paklausta apie jų skaičių, žinoma moteris išsisuko sakydama, kad tai – paslaptis. „Ne pirma, bet aš jas visas labai gerai apgalvoju – visos jos turi gilią reikšmę. Tikiu, kad įkvėpsiu moteris darbams“, - DELFI sakė ji.

Penktadienio rytą A. Grigaliūnienė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje su savo bičiuliais bei sekėjais pasidalino naujos tatuiruotės džiaugsmu ir svarbiausia – jos reikšme.

„Mes tikrai pamirštame ir dažnai deramai neįvertiname, kiek gali moterys“, - savo įrašą pradėjo ji.

„Nepakankamai mes palaikome viena kitą – kodėl? Nežinau. Juk galime mes daug. Juk laikome ne vieną šeimos, darbo, sociumo kampą. Tereikia daugiau drąsos, širdies ir pasitikėjimo. Vakar ne vieną kartą iškilių moterų lūpomis išgirdau, kad ne nuolatos brukamas pasitikėjimas yra svarbu. Svarbu atvirumas, svarbu nuoširdumas, svarbu – ne konfrontuoti, o tartis ir kalbėtis. Taip bus lengviau dar daugiau nuveikti pasaulyje, kuriame dominuoja vyrai. Kad nuveiktumėm – reikia tikėti, kad mūsų pakaks: darbams, namams, draugams ir visam pasauliui. Reikia tikėti, kad jau galime „išbėgti į aikštelę“, kaip sakoma, ir pradėti lengvą, elegantišką, kupiną empatijos gyvenimo ir darbo žaidimą“, - motyvavo žinutės autorė.

Agnė Grigaliūnienė

Ketvirtadienį A. Grigaliūnienė dalyvavo lyderystės ir motyvacijos konferencijoje moterims „Go Forward“. Klausydama pranešėjų istorijų ji uždavė klausimą – koks jų laisvės receptas?

„Atsakymų gavau ne vieną, visi vertingi, o vienas įkrito į širdį – „būti savimi“. To užtenka. Tokios konferencijos moteris kviečia būti savimi. To mums ir linkiu. Net jei to kaina yra pakeistas darbas, skyrybos ar atvirkščiai – vedybos“, - sako ji.

„Jau kurį laiką nešiojausi šią tatuiruotę galvoje. Dabar ji – dalis manęs. Nes manęs pakaks viskam, ko tik noriu. Ir Jūsų, mano mielos feisbuko bičiulės, taip pat. Reikia mažiau save plakti ar įvairiausiai ir dažnai žalojančiais būdais „taisyti“, o atvirkščiai – kartoti ir priminti sau: „Manęs pakaks“. Skrendam per gyvenimą toliau!“ - skelbė A. Grigaliūnienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)