#279; vakarui rinkosi smėlio spalvos suknelę. Ją greičiausiai derino prie patamsintų plaukų. Ne vienerius metus teisininkė nesiskyrė su šviesia plaukų spalva, tačiau visai neseniai ryžosi radikaliai permainai. Advokatės plaukai – garbanoti, tačiau penktadienio vakarą S. Pronina antakius pridengiančius kirpčius ištiesino ir kruopščiai supurškė juos plaukų laku.

Intensyviai įdegusį veidą advokatė dar labiau išryškino pasirinkusi savo mėgstamų spalvų paletę, į kairiąją ausį įsisegė originalų auskarą.

Su šviesiai lakuotais ponios Svetlanos nagais kontrastuoja aukso spalvos žiedas. Ne mažiau efektingai atrodo ir tokios pat spalvos laikrodis.

Prie stilingos smėlio spalvos kelių nedengiančios suknelės teisininkė priderino tamsius aukštakulnius. Mados gurmanai, susirinkę apžiūrėti eksponatų iš A. Vasiljevo kolekcijos, aikčiojo ir dėl S. Proninos kojos puošmenos – grandinėlės.

Tiesa, tokią pačią suknelę, kaip ir ponia Sveta, daugiau nei prieš savaitę vykusiame TV3 televizijos naujojo sezono atidarymo vakarėlyje vilkėjo A. Jagelavičiūtė.

Agnė Jagelavičiūtė su mama

Į parodos, veiksiančios iki 2012-ųjų rugsėjo 9-osios, atidarymą atvyko ir kitų dėl subtilaus stiliaus pojūčio dažnai dėmesio sulaukiančių svečių. Į sostinę prieš kelias dienas atkeliavusiais eksponatais domėjosi TV režisierius ir laidų vedėjas Vytenis Pauliukaitis su draugu Eugenijumi Skerstonu, muzikos mokyklos direktorė Laimutė Ona Užkuraitienė, dizainerė Jolanta Talaikytė, garsiausias Lietuvos stilistas Mantas Petruškevičius, juvelyrė Jurga Karčiauskaitė-Lago, verslininkė Nadežda Novickienė, dizaineris Egidijus Sidaras ir kiti.

Įvaizdį pakeitusi S. Pronina – DELFI nuotraukų galerijoje:

S. Pronina prieš įvaizdžio permainas:


">

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)