Iš Gedimino prospekto į Antakalnį Asta persikėlė šių metų pavasarį. Naujasis butas - kuklesnis, tačiau stilingas, praktiškai suplanuotas, su vitrininiais langais. Interjere vyrauja ramios spalvos, o didelius langus puošia tamsių spalvų užuolaidos. Be to, būsto nuoma A. Valentaitei nebekainuoja po 6 - 7 tūkstančius litų. Būtent tiek jai reikėjo mokėti kas mėnesį, kol gyveno Gedimino prospekto apartamentuose.

„Tai, kad persikraustau, yra visiškai normalus procesas. Nors man ypatingai patiko butas senamiestyje, kuriame gyvenau kelerius pastaruosius metus, atsirado naujų galimybių. Gedimino prospekte – kitokie patogumai. Todėl ir išsirinkau šią vietą. Butas iš tiesų puikus“, – kraustydamasi į Gedimino prospektą iš senamiesčio skaitomiausiam Lietuvos naujienų portalui DELFI pasakojo A. Valentaitė.

Gedimino prospekto 200 kvadratinių metrų apartamentuose Asta pragyveno šiek tiek daugiau nei metus laiko. DELFI šaltinių tvirtinimu, mokėti „kosmines“ sumas už buto nuomą nebuvo išmintingas sprendimas.

A. Valentaitės apartamentai Antakalnyje – DELFI nuotraukų galerijoje:

„Kiek žinau, butą Asta keitė dėl nežmoniškų mokesčių. 6 ar 7 tūkstančiai - tik nuoma. Bet įsivaizduokite, kokie buvo komunaliniai mokesčiai už 200 kvadratinių metrų... Ir šildymas, ir kiti mokesčiai. Susidarydavo labai didelės sumos. Manau, Asta apsisprendė teisingai“, – pasakojo A. Valentaitės paslaptis žinantys DELFI šaltiniai.

Paklausta apie būsto keitimą, A. Valentaitė nebuvo kalbi. Ji sakė nematanti prasmės pasakoti nereikšmingų, visiškai nesvarbių kasdienių dalykų. Tačiau pasiteiravus, ar gyvenimas Antakalnyje kuo skiriasi nuo gyvenimo centre, Asta patikino, kad jei nepatiktų Antakalnyje, tikrai čia negyventų.

„Be abejo, kad patinka“, – tepasakė A. Valentaitė, prieš keletą mėnesių tapusi verslininko Mariaus Gelažniko kaimyne. Tame pačiame name gyvena ir jis.

Tiesa, kalbėdama apie būstą Antakalnyje, A. Valentaitė sakė besidžiaugianti, kad po patirtos kojos traumos pavyko pasveikti ir nebereikia nei ramentų, nei tvarsčių.

Gedimino prospekto apartamentai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (468)