Bendrovė „Uber“ kuria ir prižiūri programėlę, kuri leidžia išsikviesti laisvai samdomą vairuotoją su jo asmeniniu automobiliu. Vietoje tradicinio taksometro tokiuose automobiliuose kelionės kainą apskaičiuoja „Uber“ programėlė, kliaudamasi palydovinės navigacijos duomenis. Bendrovė kruopščiai atrenka vairuotojus siekdama užtikrinti maksimalų keleivių ir eismo saugumą.

Tiesa, vos tik Lietuvą nuklojo sniegas, apie „Uber“ spragas prabilo ir žinoma aktorė A. Štukytė. Savo feisbuko paskyroje moteris papasakojo apie nemaloniai susiklosčiusią situaciją:

„Aš neturiu vairavimo teisių. Aš naudojuos taksi paslaugomis. Ištisus metus. Galiu sau tai leisti. Bet kai dėl sniego, negaliu išsikviesti taxi... Jūs rimtai? Tiek tas jūsų asmeninis asmeninių automobilių patogumas vertas? Mažvaikiai!

P.S. Pirkit gerus automobilius arba sedėkit namie. Nes akivaizdu, kad jūsų auto yra sniego vertės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)