A. Kilkuvienė viešai prašė jokio detektyvo iš šios istorijos nedaryti. Nors iš pradžių paaiškėjus, kad Asta pasitraukia, niekur nebuvo rašoma, jog moteris ją pavaduos tik laikinai, bet dabar Aušra teigia, tai žinojusi jau nuo pat pradžių.

„Žinote, aš pati turiu tiek daug darbo su įvairiais projektais, kad apie laidą negalvoju. Pirmiausia – tai buvo neįkainojama patirtis. Ar sutikčiau dar kartą vėl vesti „Yra, kaip yra“? Taip, tačiau ne dviem mėnesiams“, - MIESTE.lt sakė Aušra Kilkuvienė.

A. Kilkuvienei tai buvo puiki patirtis. Jis sakė patobulėjusi ir išbandžiusi save kitame amplua. Pasiteiravus jos, ar sunku buvo užimti žinomos moters ir mylimos vedėjos kėdę ši atsakė šiek tiek sarkastiškai: „Oj, labai sunku... Ne, iš tiesų taip nebuvo. Jaučiausi puikiai. Komentarų neskaičiau, o į akis man niekas nesakė, kad vedu blogiau ar geriau“.

MIESTE.lt primena, kad Astai Stašaitytei- Masalskienei palikus laidą, niekas nekalbėjo, jog ji vėliau grįš. Ir pati moteris tada sakė, kad tai toks jos gyvenimo tarpsnis, kai pasidarė sunku ir ji norinti pasitraukti kuriam laikui. Tada Asta niekam nedalijo interviu ir pusę lūpų užsiminė, kad nelengva palikti laidą.

Daugiau užsienio ir Lietuvos pramogų pasaulio naujienų skaitykite portale MIESTE.lt