DELFI naujienų portalui A. Ramanauskas pasakojo, kad darbas reklaminių klipų kūrimo srityje jam nėra naujiena.

Algis Ramanauskas - Greitai
„Esu daręs video reklamą, tik niekad neužsiėmiau tuo labai plačiai. Esu padaręs ir Ekstra žurnalą su Buduliu, ir dar kažką, ir dar kažką. Jau nekalbu apie tai, kad esu daręs daug audio reklamos. Čia yra mano naujas laukas, bet ranką esu atmušęs jau seniai. Ir tai labai gerai darau. Tiesiog mano vienas bičiulis paprašė, ar aš galėčiau pagaminti reklamą, klipą internetui – teaserį“, - pasakojo A. Ramanauskas.

Reklaminio klipo užsakovai pateikė jam idėją ir scenarijų, o žinomas vyras idėją pavertė kūnu. A. Ramanauskas taip pat pats pasirinko aktorius, kurie vaidino reklaminiame klipe.

Atlikti psichologės paciento vaidmenį jis pasirinko Timūrą Augucevičių, su kuriuo jis dirbo CTV.LT televizijoje. O gundančią psichologę jis pakvietė suvaidinti savo žmoną Rasą.

„Tai yra jos pirmas žingsnis šiame lauke. Pagal scenarijų psichoanalitikas turėjo būti stereotipinis barzdotas diedukas, bet aš kažkaip pasiūliau užsakovui hipsterę su akiniais. Ironiška yra tai, kad mano Mistress yra iš tiesų to lauko specialistė. Taip ir gavosi. Užsakovas sutiko ir, manau, viskas tikrai gražiai gavosi“, - DELFI pasakojo A. Ramanauskas.

Ar pats A. Ramanauskas domisi kompiuteriniais žaidimais?

„Aš labai mėgstu kompiuterinius žaidimus. Tikrai žiauriai mėgstu. Ir kai kurie iš jų yra labai geri. Juos ne kartą akcentavau. Pavyzdžiui, „Civilizacija“ arba „Call of Duty“. Bet app'siniai, mažiukai žaidimai, ant jų nesu užsikabinęs, bet nesakau, kad jie yra blogi. Galbūt „Howler'is“ bus pirmas, kurį pradėsiu žaisti. Nes, mano galva, ten viskas labai gerai padaryta. Spalvų faktūra, nuotaika, garsai yra pasaulinio lygio žaidimas ir man jis nuoširdžiai patinka“, - tikino žinomas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)