Interaktyvus šou-komedija „Sex guru“ – suaugusiems skirtas pasirodymas, kuriame Algis Ramanauskas nebijo kalbėti net intymiausiomis ir nepatogiausiomis temomis. „Džiaugiuosi galėdamas bent teatro būdu lytiškai apšviesti Lietuvos publiką ir būti lytiškai jos apšviestas pats“, – apie šou sako A.Ramanauskas. Intymiame „Domino“ teatro šou suaugusiems „Sex guru“, Algis Ramanauskas tampa žiūrovų vedliais per seksualinį labirintą, o pagrindiniais dalyviais – patys žiūrovai.

Algis Ramanauskas su komedija „Sex guru“ nepaliaujamai gastroliuoja ir Lietuvos miestuose. O vasaros metu itin dažnai lankys poilsiautojus pajūryje bei kituose kurortuose. Interaktyvų šou-komediją „Sex guru“ galėsite pamatyti: liepos 8 d. Vilniuje, 11 d. Dubline, 16 d. Kaune, 17 ir 31 d. Palangoje, 19 d. Nidoje, rugpjūčio 13 ir 27 d. Palangoje bei 15 d. Nidoje.

Reklaminį video klipą galite išvysti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)