Aleksandro įrašas feisbuke: „DĖMESIO! Aš šita foto viešinu NE DĖL TO KAD aš turiu POLINKĮ Į MAZOCHISMĄ... Tiesiog ši situacija yra nuėjus jau per toli... Tai tik mažas pvz., kai paklausiu Monikos, kur ji dabar yra (nes kartais negrįžta paromis namo), kur tu esi, kur tu esi???? Čia juk normalus klausimas? Jos atsakymas būna tipo, tuoj...

Paskutinis atvejis – tokia foto (foto, kuri yra... Pažiūrėkit), bet kokiam jaunam bičui – tai višiskas tiesus kelias į savižudybę, ar manot kad čia juokas? Kas nors iš jūsų, net jeigu turėjot sunkių ir net labai sunkių, ką nors panašaus matėt?

Nemanau... Su manim taip galima pasirodo... Laisvai aš tipo viską atlaikysių... Aš kaip robotas policinkas ar dar kaip...

Ok aš žinau, kad pas mus yra bendras vaikas, bet šis“ nuotykis“ nuėjo per toli, O DAR jos naujas draugas ją pripratino prie NARKOTIKŲ (rūšies nežinau, gal čia kas nors tuo užsiima, išsiaiškins)

Štai ir Turim rezulatą... Ane, Monika Račiunaite? Niekuo AŠ JAU NESISTEBIU.

SVARBIAUSIAS ŠITOJ MYKOLAS... Važiuojam kartu ir pasitikrinsim savo priklausomybes... į narkologinį. Ok?“

Su poros pirmagimio laukiančia manekene Monika Račiūnaite A. Pogrebnojus susituokė Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčioje Babriškių kaime, netoli Varėnos prieš ketverius metus, 2012-ųjų gegužės 26 d. Nuotaka buvo pasipuošusi kreminės spalvos kuklia ilga nugarą apnuoginančia suknele, kuri subtiliai išryškino didėjantį pilvuką. Jaunikis kaip visad atrodė išskirtinai - dėvėjo melsvą švarką ir baltas kelnes.

Dizaineriui tai jau antroji santuoka. 2012 m. balandžio viduryje jis išsiskyrė su pirmąja žmona Salomėja Marcinkevičiūte, su kuria bažnyčioje nebuvo susituokęs. Priešingai nei pirmoji tuoktuvių ceremonija, ši nebuvo tokia vieša – norėdami išvengti papildomo dėmesio jaunieji pasirinko atokesnę vietą, o apie ją draugams pranešė išsiuntinėję elektroninius laiškus.