Kaip sako žinomas aktorius, atėjo metas padaryti kūrybinę pauzę. Anot aktoriaus, jos tęsis maždaug iki rudens. „Paskui gal ir į radiją sugrįšiu. Gal ne į ta pačią laidą. Kol kas dar nežinau“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo A. Mickevičius.

Radijo laidų vedėjas „M-1“ eteryje darbavosi pastaruosius penkis metus. Radijui žinomas aktorius jau yra paaukojęs bene dešimtmetį.

„Esu intravertė pelėda, o penkerius metus gyvenau ekstraverto vyturio gyvenimą. Tam tikra prasme tikrai pavargau. Ir sveikata šlubuoja. Visokių reikalų yra“, – apsisprendimo priežastis atskleidė vyras.

Kol kas aktorius ketina užsiimti kita veikla: „Turiu keletą kvapų projektų, kuriuos turiu įgyvendinti. Turiu pailsėjimo planą Austrijoje. Važiuosiu į kalnus pabūti. Šiaip turiu visokių gerų minčių, kurių dar neišgvildenau iki galo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)