Pokalbio metu nebuvo pamirštas ir vakar Lietuvos pramogų pasaulio padangę apskriejęs dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu pranešimas dėl į jos koncertą Londone susirinkusių „kiaunių ir urodų“.

„Man atrodo, kad ši nuostabi atlikėja dabar įgijo dar vieną spalvą. Tai yra labai gerai. Charakterio tvirtumas jausdavosi ir iš jos muzikos. Vis dėl to ji pabandė su urodais ir kiaunėmis pašnekėti jų kalba. Jiems kažkaip nelabai patiko“, – dalyvaudama „Žinių radijo“ laidoje Jazzu poelgį įvertino A. Jagelavičiūtė.

Aštrių diskusijų su necenzūriniais žodžiais nebijanti moteris neslepia, kad ir jai keiktis patiko visada. „Ką čia meluoti?, – juokėsi ji. – Mano stilius aštrėjo su tuo, kad mane bandydavo pastatyti į vietą. Kažką pasakydavau, o man sakydavo, kad reikėtų gal gražiau, gal maloniau. Mane tai tarsi dar užkurdavo. Ir kuo daugiau man aiškindavo, kad taip negalima, tuo man labiau norėdavosi. Kas yra raudona? Kas yra negalima? Kas yra taisyklės?“

Pasak Agnės, kvailos taisyklės yra sukurtos „durniams“, kad jie žinotų kaip elgtis: „Kai nėra savo galvos, daug lengviau gyventi su taisyklėmis. Kaip, pavyzdžiui, kad vestuvėse reikia dėvėti baltą suknelę“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (294)