„Nors Dubajus – vienas iš pasaulinių madų diktatorių, futuristiniai VMG pasirodymai su skysto azoto dūmais, sausu ledu bei specialiai mums kurtomis LED šviesų instaliacijomis nustebino net ir visko mačiusius,“ – teigia A. Ivanauskas, kuris po savo pirmųjų viešnagių praeitų metų liepą miestu liko sužavėtas.

Naujų idėjų nestokojantis kulinaras atskleidžia, kad derybos dėl pasirodymo smulkmenų vyko net kelis mėnesius: kadangi kai kurių priemonių gabenti lėktuvu iš Lietuvos neleidžia tarptautiniai įstatymai, jų teko ieškoti pačiame Dubajuje. Renginys planuojamas atviroje dangoraižio terasoje, tad planuojant reikėjo atsižvelgti ir į galimus trikdžius dėl oro salygų.

„Šis pasirodymas Dubajuje taps ir mūsų naujos desertų kolekcijos pristatymu – grįžę į Lietuvą ją specialiu renginiu pristatysime pavasarį. Gal namo net atsivešime kokybę patvirtinantį sertifikatą, pasirašytą kokio nors šeicho,“ – šmaikštavo A. Ivanauskas.

Kulinarinių knygų, albumų bei TV laidų autorius džiaugiasi, kad VMG desertų šou pasirodymo paklausa tik auga, todėl pati komanda jaučia norą atnaujinti savo programą: „Žinoma, visų jau pamėgtas pasiflorų skonio desertas išliks – jis jau tapo savotišku mūsų parašu. Tačiau idėjų turime tokių, kad kartais tenka laukti, kol bus sukurtos techninės galimybės mūsų fantazijas paversti realybe,“ – šypteli A. Ivanauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)