Praėjus beveik savaitei po A. Anušausko ir jo mylimosios L. Bulanovaitės vestuvių, pagrindinis naujienų portalas DELFI pasidomėjo, kas pasikeitė po to, kai pora oficialiai įprasmino savo santykius.

„Aišku, kad daug kas pasikeitė. Atsakomybės ir pasitikėjimo pojūtis pasikeitė. Sustiprėjo tam tikri jausmai. Nesureikšminčiau saugumo jausmo santuokoje, jeigu iki vedybų nesijauti saugus, vadinasi kažkas yra negerai. Mes tokių problemų neturime“, - kalbėjo A. Anušauskas.

Paklaustas, kaip vertina visuomenės nuomonę apie jo santuoką su 27 metais jaunesne moterimi, vyras sakė, kad jam tai visai nerūpi.

„Niekaip nevertinu. Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę. Komentarų neskaitėme anksčiau, tai nesiruošiame to daryti ir dabar, todėl nepatogumo dėl žmonių pasisakymų mes tikrai nejaučiame. Be to, vestuvių proga gavome apie tūkstantį sveikinimų, gal ir daugiau, visų jų dar neperskaičiau“, - DELFI sakė seimo narys A. Anušauskas.

Ne vienas vyras šalia savęs svajoja turėti jauną, gražią ir protingą moterį. A. Anušauskas džiaugiasi savo santuoka ir pavyduoliams pataria labiau pasitikėti savimi.

„Tegu jie man pavydi... O tie, kurie nori susirasti mylimąją, pirmiausia turėtų labiau savimi pasitikėti. Savęs nuvertinimo ir nepasitikėjimo jausmas lietuvius tarsi persekioja, - DELFI sakė A. Anušauskas. - Manau, kad reikia ne tik pasitikėti savimi. Vyrai turėtų daryti daugiau, nei sėdėti prie televizoriaus ekranų. Šiuo atveju kiekvienam asmeniškai patarti yra sunku. Juk kiekvienas turi gebėjimų, kurių nedrįsta atskleisti ir parodyti. Sakyčiau, kad bendravime reikia daugiau drąsos parodyti, koks tu esi iš tikrųjų, kad gali būti ne tik sofos puošmena. To lietuviams vyrams tikrai trūksta“.

Primename, kad A. Anušauskas ir L. Bulanovaitė susitikinėti pradėjo praėjusių metų pradžioje, o po kelių mėnesių pora susižiedavo. Praėjusią savaitę įtvirtinę savo santuoką oficialiai, povestuvinės kelionės kolkas neplanuoja.

A. Anušauskas su žmona Lina

„Kai žmonės dirba, jie turi ir atostogauti - ar tai bus povestuvinė kelionė ar šiaip atostogos, bet kokiu atveju pasibaigus darbams, galvosime apie poilsį. Iš anksto nieko neplanuojame, nes atsiranda daug nenumatytų darbų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (663)