Jau praėjusiais metais prodiuseriai kvietė dalyvauti 64 metų J. Bartaškienę minėtame projekte. Tačiau moteris sulaukė kito pasiūlymo ir neatsispyrė jam. Po metų sportininkė vis tik ryžosi išbandyti savo jėgas „Šuolyje“. Joaną treniruoja jos buvusi gimnastikos mokinė, o dabar šuolių į vandenį trenerė Jolanta Railienė.

„Treniruojamės porą savaičių. Sekasi neblogai, įveikiau savo baimę. Ant kūno atsirado mėlynių, bet ši veikla man labai patinka, jaučiu malonumą. Į vandenį nuo trijų metrų nušoku ant galvos, nuo penkių – ant kojų. Tikiuosi, kad žiūrovai mane palaikys. Raskite mano amžiaus moterų, kurios nebijotų išsirengti prieš kameras. Žinau, kad jaunystės negali pasivyti, bet to nebijau“, - džiaugėsi pašnekovė.

Vasario mėnesį J. Bartaškienė švęs 65-ąjį gimtadienį. Moteris sakė norinti būti pavyzdžiu kitoms ir parodyti, kad amžius neturi reikšmės priimant iššūkius gyvenime: „Dabar į darbus nenori priimti 40-mečių... Žmonės neturi nuvertinti auksinio amžiaus moterų. Jos yra dar tvirtesnės, viską geriau atlieka. Vyras bijo, kad patirsiu traumą. Sako, kad aš sveika ir neaišku, ko užsimaniau. Jei nebūčiau gimnastė, gal ir neičiau dalyvauti į šį projektą. Noriu visus paraginti sportuoti, šokti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (265)