„Jaučiuosi puikiai, kaip 59-erių, – juokėsi gimtadienio rytą A. Bosas. – Šiuo metu esu reabilitacijos klinikoje, kur reabilituojuosi po atliktos operacijos. Senatvė jau, raumenys ir sausgyslės trūkinėja. Dabar esu sulopytas.“

A. Bosas juokavo, kad tenisas yra pats pavojingiausias sportas po šachmatų. „Žaidžiant šachmatais pasitaiko daugiausiai traumų, nes su lenta gali kas per galvą užvažiuoti, o tenise – su rakete. Netgi boksas yra daug „minkštenis“ sportas“, – pokštavo jis.

Reabilitacijos klinikoje vyras po operacijos lankysis dar dvi savaites. Nepaisant traumos, A. Bosas planuoja paminėti savo 60-metį, o kartu atšvęsti ir tą pačią dieną gimusios jauniausios atžalos Urtės Magdalenos gimtadienį.
Antanas ir Daina Bosai su dukrele

„Šiandien švęsime Magdutės gimtadienį. Bus daug mažų svečių iš darželio“, – sako laimingas tėtis. Užauginti savo dukrytę yra pats svarbiausias jo gyvenimo tikslas ir siekis.

Tolimesni karjeros planai ir ambicijos? „Niekada gyvenime nesvajojau apie karjerą ir pinigus. Aš tiesiog dariau tai, kas man patiko. Savo gyvenimo pasiekimais esu labai patenkintas. Tiek sporte, tiek šeimyniniame gyvenime, tiek moksle ir versle. Daugiau nieko nenorėčiau, – neslepia jis. – Didžiausias mano siekis – užauginti vaikus. Penki vaikai – ne juokas. Žinoma, noriu visko, ko ir kiekvienas žmogus: sveikatos, meilės, darnos ir santarvės šeimoje.“

Šeima A. Bosui visada buvo svarbiau už bet kokius verslo reikalus. Visa kita, anot jo, yra šalutiniai dalykai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)