Žinomos mamos ir dukros kosmetikos ceche savo rankomis gamino natūralius kremus, kuriuos padovanos savo mylimoms mamoms ar sau pačioms.

Kremą gamino ir aktorė Ilona Balsytė su dukra Saule. Mama su dukra visada dalinasi ne tik grožio priemonėmis ar gurnamiškais patiekalais.

„Visada būtinai paragaujame viena kitos patiekalų, o įsigijusios kosmetikos, pasidaliname viena su kita“, - DELFI pasakojo I. Balsytė.

Žinoma aktorė atskleidė, jog savo jautrią aksominę odą kartais lepina paprastomis priemonėmis, kurias randa šaldytuve.

„Nuo 19 metų filmuodavausi, anksti pradėjau tepti televizinį grimą. Todėl gyvenime aš beveik nesidažau, nes gaila veido ir gaila laiko makiažui nusivalyti, - šypsojosi ji. - Mano oda problematiška dėl savo sausumo, reikėtų naudoti daugiau įvairių priemonių. Tačiau aš per darbus ja rūpintis pamirštu. Išbėgu į lauką ir jaučiu, kaip pradeda traukti veidą. Jei važiuodama į kaimą nepasiimu kremo, patepu veidą vynuogių kauliukų aliejumi, kurį naudoju kulinarijoje. Sušlapinu vatos gumulėlį, pavilgau jį aliejuje ir pavalau veidą.“

Prieš porą dienų 50-metį paminėjusi I. Balsytė prisimena, kaip prieš daugelį metų filmuojantis Maskvoje viena vizažistė jai patarė prausti veido odą pienu.

„Dėl grimo mano oda buvo labai išsausėjusi, tada grimerė liepė dvi savaites veidą prausti ne vandeniu, bet pienu. Nors aš pieno produktų visiškai nevartoju, bet dvi savaites prausiausi pienu. Oda neįtikėtinai greitai atsigavo“, - savo grožio paslaptimis dalinosi aktorė.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)