Džiugiai nusiteikusi A. Kudabienė sakė, kad datų savo gyvenime nesureikšmina ir svarbiausiu rodikliu laiko vidinę būseną bei energiją.

„Galima pasidžiaugti tomis datomis ar pakikenti sakant, kokia tai data. Tačiau mano požiūris yra toks, jog esi toks, koks jautiesi būdamas savo amžiaus. Ir būdamas septyniolikos gali jaustis labai pavargęs, o aštuoniasdešimties – norėti išbandyti ekstremalų sportą, viskuo domėtis. Kažkada esu filmavusi moterį, kuri būdama 85-erių šoko su parašiutu iš lėktuvo. Svarbu yra tas vidinis variklis ir žinojimas, kad viskas yra žiauriai gerai“, – DELFI sakė žinoma televizijos laidų vedėja.

Juokdamasi žurnalistė paprašė pažadėti, jog skambučio sulaks ir kai švęs dvigubai solidesnę datą. „Kai švęsiu šimto metų jubiliejų, supasakosiu visus gimtadienio akcentus ir pažadėkite man paskambinti (juokiasi). Na, o kol kas aš galvoju, kad tai yra puiki diena susitikti su draugais, artimaisiais ir yra proga pasėdėti smagiai atsipalaidavus bei pakalbėti apie tai, kas tau yra svarbu. Manau, kad reikia pagaliau išmokti gyventi čia ir dabar. Reikia vertinti tą buvimą kaip patį geriausią ir tobuliausią dalyką.

Svarbu pripratinti save manyti, kad ta situacija, kurioje tu esi šiandien, ir yra ta, kurios tu norėjai. Tai ir yra ta laimės būsena. Kad ir kas sekasi ar nesiseka, bet jei sau pasakai, kad būtent tai yra laikas ir būsena, kurioje nori gyventi, priimti visa tai, atsipalaiduoji ir neužparini savęs. Tik tuomet gyveni gerai. Reikia išmokti gyventi gerai nuolat. Taip, kad būtų gerai tiek tau, tiek esantiems šalia“, – linkėjo tiek sau, tiek ir kitiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)