„Su šiuo projektu dirbame jau beveik pusę metų. Visai netrukus atskleisime paslaptį, kodėl fotosesijoje įkūnijome vyriškąją ir moteriškąją pusę. Du herojai viename bus neatsiejama mūsų įgyvendinamoje idėjoje“, - DELFI pasakojo grupės narė Akvilė Matukaitė.

Fotosesijos metu merginos ieškojo įvairiausių kompozicijų, kurios padėtų geriausiai atskleisti norimą idėją. Dainininkės neslėpė - pamačius save veidrodyje apimdavo asmenybės susidvejinimo jausmas.

„Buvo smagu savyje paieškoti šiek tiek vyriškumo. Puikiai atsiskleidė, kuriose jo daugiau, kuriose mažiau. Nors nepaneigsi, vyriško charakterio pas visas radome. Tai buvo labai įdomi patirtis, smagus potyris, sukėlęs daug emocijų ne tik mums pačioms, bet ir tą dieną mus sutikusiems aplinkiniams. Su dideliu entuziazmu laukiame nuotraukų! Tai buvo žaidimas, reikalingas mūsų naujo muzikinio projekto pristatymui“, - apie naująjį projektą paslaptingai kalbėjo A. Matukaitė.

Fotosesijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)